Rebel•lió d’alumnes a l’IES Enric Valor de Pego

La Direcció del centre explica que ha decidit telefonar a la Guàrdia Civil davant el cas omís d’un grup d’alumnes que s’han sublevat davant les condicions de calor en les aules. Este es queixava de la passivitat del centre davant les dolentes condicions en què es donen les classes en aules amb més de 30ºC. La Direcció convida als pares i mares que ho troben convenient a acudir a pels seus fills i filles.
Sense previ avís, així ho explica la Direcció de l’IES Enric Valor, un grup d’alumnes ha decidit rebel•lar-se, dir prou, per les condicions en què s’ha iniciat este curs. Per la calor de les aules, superior als 30ºC. Asseguren que els seus progenitors i progenitores estan d’acord en què no acudisquen a classe si en estes fa massa calor. No obstant, des de la Direcció del centre no han rebut cap notificació dels pares i les mares sobre la qüestió.

Davant els esdeveniments que s’han produït fa pocs minuts i donat que l’alumnat no feia cas a la Direcció i esta va percebre que alguns alumnes tenien la intenció d’abandonar el centre, una circumstància que no permet la normativa escolar sense l’autorització expressa del pare o de la mare, la Direcció s’ha vist avocada a telefonar a la Guàrdia Civil perquè ajudara a controlar la situació.

Alhora, la Direcció fa una crida als pares i les mares perquè, si ho consideren, passen a recollir als seus fills i filles si creuen que estos no deuen donar classes per les altes temperatures. Així mateix, assenyalen que la funció de la Direcció és ensenyar-los i escoltar-los, però si no hi volen dialogar, asseguren que poden produir-se represàlies.

L’alumnat defensa que el que ha fet és exercir el seu dret a expressar la seua situació i denunciar-la d’una manera pacífica. Assegura que la Direcció no els ha tractat com a persones que són i és per això que no s’ha pogut dialogar. Durant uns minuts hi hagut al facebook una publicació d’alguns alumnes queixant-se de la passivitat (no especificava de qui) davant les condicions en què s’estava donant classe a l’IES Enric Valor de Pego. Recordaven el temor a la queixa pel càstig que comportava i reivindicava el futur dels joves pegolins, ben fosc i sense defensors. Esta publicació ha estat eliminada del facebook fa pocs minuts.


775 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!