Rebeca Bañuls, regidora de Festes: «La valoració d’estes festes és positiva»

Admet la titular de Festes que estes «sempre poden ser millorables, per suposat» i és per això que deixa oberta la porta a suggerències per a 2017. De fet ja ha detectat que s’haurà de programar alguna activitat destinada, específicament, per a joves. Mirant l’assistència, Bañuls afirmava que «la gent ha respost molt bé, assistint als diferents actes que s’han vist plens, almenys quasi tots».
Es pot dir que, estrictament, han acabat les festes patronals de Pego. Ho feien dimecres amb la celebració el dia del patró, el Santíssim Ecce-Homo. Oficialment, però, serà diumenge de matinada quan es pose el punt i final a les Festes de Pego amb el dia dels quintos que celebren amb una discomòbil al recinte multiactivitats La Trilladora, a partir de la mitjanit de dissabte, 2 de juliol.
Així, una vegada passat el gruix de les Festes des de Ràdio Pego hem volgut conèixer la valoració de la regidora encarregada de l’àrea, Rebeca Bañuls Cardona sobre el desenvolupament de les mateixes. Esta feia una «valoració prou positiva». Reconeixia que «les festes han sigut un poc més llargues del que tenim costum fins ara», però amb eixa diferència inclosa, considerava la titular de la Regidora de Festes que «la gent ha respost molt bé, assistint als diferents actes que s’han vist plens, almenys quasi tots», pel que deduïa Bañuls que «la gent participa en totes i en cadascuna de les activitats que organitza l’Ajuntament o les associacions». Reafirmava, per tant, la regidora que «la valoració d’estes festes és positiva» i afegia que «sempre millorable, per suposat», assegurant que està oberta a suggerències. Afegia una disculpa Rebeca Bañuls per si s’havia botat de l’agenda l’assistència a alguns dels actes programats estes festes.Ràdio Pego va voler saber també l’opinió de la regidora de Festes sobre l’acceptació que sembla ser que ha tingut el canvi de recorregut de l’Entrada de Moros i Cristians de Pego, al que Rebeca Bañuls contestava que inicialment «teníem por que la desfilada es fera llarga, però la sensació general va ser que la desfilada d’enguany ha sigut espectacular, en conjunt». Destacava per tant, l’organització de l’Entrada de Moros i Cristians que entenia havia superat «el repte inicial».
Tot i que sembla que va passar fa molt de temps, Ràdio Pego també va preguntar l’opinió de la regidora de Festes sobre el concert que més expectatives va alçar a Pego i a fora de la localitat, el Concert de Festes en què debutava Reacció —que acaben de llançar el seu primer treball discogràfic per les xarxes socials—, tocava també Smoking Souls i, principalment, s’acomiadava La Gossa Sorda amb una congregació de públic que, segons xifres oficials era d’unes 7.000 persones i segons la productora que organitzava l’espectacle de 12.000. Rebeca Bañuls el descrivia com «un gran concert, un concert molt espectacular, un concert molt emotiu». Admetia que el lloc «no era el millor», però que tot i això va ser un lloc adequat que va permetre gaudir a la gent del concert, que era el més important.
Sobre el conjunt d’actes, explicava Rebeca Bañuls que «s’han fet tots els que s’han pogut», tot i que sí que apuntava que de cara a les Festes de 2017 intentarà incloure activitats dirigides a «la gent jove», aquells xics i xiques que ja no són xiquets i xiquetes, però que encara no han arribat a l’edat adulta —adolescents— que tenen uns gustos que diferixen de les Varietés o altres concerts programats entre setmana».
I quan encara no han acabat les festes, recordem que queda el dia dels quintos dissabte a la mitjanit, la regidora de Festes ja està pensant en la programació de les properes. De fet, confessava que «ja m’he posat a fer balanç, a escriure les possibles errades i les qüestions a millorar».

831 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!