Reacció, Smoking Souls i Diàspora, entre els candidats a finalistes en el Premi Disc Català de Ràdio 4

Demà finalitza el termini per a votar al millor Disc Català de l’Any, Premi que atorga Ràdio 4. En la primera fase del certamen, que es du a terme en este moment, s’elegeix per votació popular els 10 discos finalistes. Entre els grups candidats es troben Reacció, Smoking Souls i Diàspora.

Esta primera fase de votació del premi es va iniciar el 10 de gener i es tancarà demà dijous, dia 30. La votació es fa via online, en la pàgina web de Ràdio 4. Els deu discs més votats passaran a la segona i última fase.

Camil Mengual, guitarrista de Reacció, ha manifestat la satisfacció del grup per estar entre els candidats al Premi Disc Català de l’Any Ràdio 4 i ha animat al seu públic a votar-los.

Reacció, com ha assenyalat Camil Mengual, és candidat amb el seu primer disc, «Paraules de vidre», treball al qual s’afegeix ara un nou single, que acaba de veure la llum i es titula «Escalarem».

D’altra banda, Diàspora està en la llista de candidats amb el seu disc Insània. La veu del grup, Bernat Conca, ha aprofitat l’ocasió per a demanar que els voten per a ser finalistes del Premi.


I la banda Smoking Souls opta al premi amb el seu últim disc Translúcid, que presentaran dissabte a Ondara en un concert que donarà inici a la gira del disc. Pau Camps, guitarrista del grup ha manifestat que per als Smokings la inclusió en el llistat de candidats al Premi Disc Català de Ràdio 4 és una bona notícia, però, la banda no és molt partidària dels premis i concursos en què es decideix per votació popular.

Com hem dit abans, els deu grups més votats passaran a la fase final del Premi Disc Català de l’Any de Ràdio 4. En esta etapa es determinarà el guanyador també per votació popular i amb la participació de periodistes especialitzats de Ràdio 4 i d’altres mitjans de comunicació. El segon termini de votacions online estarà obert de l’1 al 20 de febrer.

Per a votar als candidats a finalistes, recordem, hi ha temps fins demà dijous. Cal accedir a l’espai web de Ràdio 4 dins de la web de Ràdio Televisió Espanyola. El sistema demana identificar-se i es pot triar fins a tres grups per a donar-los el vot.
1233 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!