Rastre Solidari a Monte Pego per a recaptar diners per a la infantesa

L’Associació de Ladies de Monte Pego ha organitzat per a aquest diumenge, a partir de les 11 del matí un rastre per a ajudar en projectes de solidaritat que revertisquen la qualitat de vida de xiquets i xiquetes amb problemes. Tres projectes volen dur endavant: un a La Pedrera, un a Namíbia i l’altre a la comarca. “No podem dormir tranquil•les, pensant que es pot fer tant i no fem res”, assegura la presidenta de l’Associació de Ladies de Monte Pego Lucy Arguello. És per això que s’han embarcat en l’organització d’un rastre solidari que tindrà lloc aquest diumenge, 2 de setembre, a la urbanització Monte Pego. El rastre obrirà les seues portes a partir de les 11 del matí. A les 2, més de 160 persones, dinaran juntes per a arrodonir la jornada. Fins al darrer moment es pot apuntar la gent, que amb un preu de 15 euros pot col•laborar en els tres projectes a què es destinen els diners recaptats. Tres projectes diferents que tenen com a eix únic ajudar a xiquets i xiquetes amb diferents problemes.

La iniciativa més nova té com a objectiu fer més agradable i entretinguda l’estada en l’hospital comarcal d’aquells infants que tenen malalties cròniques. El gruix de la iniciativa tindrà lloc el 6 de desembre, el dia de Sant Nicolau, exportant dels països nòrdics la tradició de celebrar l’entrada de l’hivern. Però des del departament de pediatria de l’hospital La Pedrera se’ls va demanar, a l’associació, si mensualment podien preparar una activitat. Les ladies no s’ho han pensat dues vegades i ja han contactat amb gent per realitzar contacontes o teatre, entre d’altres, com explica la seua presidenta, Lucy Arguello.

Un hospital maternal de Namíbia serà un altre dels destins beneficiat per la recaptació de diumenge. En aquest cas el que s’intenta és no només ajudar econòmicament l’hospital sinó que s’eduque en planificació familiar a les adolescents que allí acudeixen per tenir un nounat.

El projecte de col•laboració de més durada, en què estan involucrades les Ladies de Monte Pego, fa referència a les cases d’acollida que hi ha a la comarca, on s’auxilia a mares i fills. Una part dels diners recaptat en el rastre solidari estarà destinat a elles.

La resposta dels pegolins i les pegolines ha estat més que destacada, agraeix Lucy, ressaltant les donacions de l’associació de comerciants de Pego, sempre disposats a col•laborar en activitats solidàries. Ràdio Pego també ha tingut un paper important en la difusió de l’esdeveniment, segons paraules de la presidenta de l’Associació de les Ladies de Monte Pego.

543 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!