Raquel Mengual ha guanyat el Concurs de Jóvens Talents de la Xarxa Jove Marina Alta, en la modalitat de cantautors


Els participants en l’apartat de
balls Urbans iniciaren el Concurs sota l’atenta mirada del públic i del jurat que formaven Jaume Ginestar, el músic Ferran Ferrando, membre del Quintet de Metalls al Vent; i Carla Peretó, professora de ball. L’organització contava, a més, amb la col·laboració de tres músics pegolins: Kiko Tur, cantant d’Aspencat; Salva Bolufer, el «Bolu», de La Gossa Sorda; i Enric Moll, membre de Diàspora. Tots ells, seguiren el Concurs amb molta atenció.

El pegolí Joel Sendra sigué l’encarregat de començar el concurs amb la seua actuació. En aquest apartat de dansa, també van participar Enric Sanjuan, Naim El Masloui i el grup de ball Essència, d’Ada Arbona.

Per donar pas al següent apartat, hi hagué una actuació de ball del grup de Danses d’Eva. Després, els finalistes de cantautors es fèren amb l’escenari. Els finalistes sigueren Ximo Sendra, Jorge Castaño, Tàbata Montaner, qui cantà, «A patxas», i la guanyadora, Raquel Mengual. Aquesta última interpretà amb veu i guitarra acústica un tema titulat «Àtoms».

En rebre el seu premi, de mans del músic Enric Moll, la jove intèrpret parlà amb Ràdio Pego i ens contà que fa més o menys un any que començà a tocar la guitarra i aquest és el primer concurs al que es presenta.

El Concurs Jóvens Talents continuarà el pròxim cap de setmana. Diumenge, dia 31, es farà a Pedreguer la final de l’apartat de curtmetratges, amb la participació de dos autors pegolins.

1919 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!