El carrer Eduardo Zaplana passarà a denominar-se carrer Dolors Sendra

En breu el carrer Eduardo Zaplana Hernández Soro passarà a dur el nom de la compositora, pianista, musicòloga i soprano pegolina, Dolors Sendra. Amb 127 vots, aquesta ha estat l’opció guanyadora en el procés de Participació Ciutadana que ha dut a terme la regidoria de l’Ajuntament de Pego en els últims quinze dies, a través de la plataforma digital, participando.

El nom de Carrer de la Crosta ha quedat en segon lloc, amb 61 vots i Carrer d’Acció Urgent, tercer, amb 45. En total, han participat en la votació final, 317 persones.

Dolors Sendra, compositora de l’himne a Pego i un altre mig centenar d’obres més, va morir el mes de gener, als 91 anys. Amb aquest carrer, la seua localitat li retrà un homenatge pòstum, que es durà a terme en les pròximes setmanes.

El procediment de Participació Ciutadana pel canvi de nom del carrer Eduardo Zaplana comença a finals del mes de febrer i s’ha dut a terme en dues etapes. En l’inicial, han estat els mateixos veïns i veïnes de Pego els que van proposar els noms, entre els quals estava el de la compositora.

1681 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!