Ràdio Pego es prepara per a la inauguració de la nova seu

Serà el proper dissabte, 5 de febrer i està previst que hi haja moltíssimes actuacions en directe de grups pegolins. A més, s’escoltaran salutacions ben especials al llarg de tota la jornada, una jornada de portes obertes en la que tothom que vullga es pot apropar a conèixer les noves instal•lacions.
Dissabte passat, aprofitant eixa reunió d’associacions del poble, Ràdio Pego les va convidar, una hora després, perquè participaren a la fotografia que serà la imatge de la inauguració de la nova seu de l’emissora. Aquesta foto ja es pot veure per internet. De fet, és la nova imatge del perfil de facebook de Ràdio Pego i també es pot veure en un mitjà de comunicació digital de la comarca.

La idea d’aquesta fotografia és reflexar l’esperit de Ràdio Pego, un esperit de proximitat, de pluralitat, de diversitat i d’accés per a tots i totes i a més, en valencià. En aquest punt és on es gesta aquesta fotografia col•lectiva en la que van participar tan col•laboradors i col•laboradores de Ràdio Pego com associacions i l’equip tècnic de l’emissora. No estan tots i totes, però és una representació del que és i vol continuar sent Ràdio Pego.

La regidora de Mitjans de Comunicació, la nacionalista Marian Tamarit, anunciava, públicament, la inauguració oficial dels nous estudis de Ràdio Pego que tindrà lloc el dia 5 de febrer a les 12:00h.

La ubicació i accessibilitat dels nous estudis de l’emissora municipal representen un pas més enllà respecte a la comunicació entre la ciutadania. “Més que mai la ràdio esta oberta al carrer i no sols en sentit figurat, ja que des de la plaça del Mercat es pot entreveure la realització de les emissions amb una proximitat quotidiana per a tothom”, afirmava Tamarit.

Com ja s’ha dit, aprofitant la reunió de les associacions del poble de Pego, des de la direcció de Ràdio Pego se les va convidar a col•laborar i participar, no només en eixa fotografia sinó també amb la seua veu, venint i gravant una salutació per a la nostra audiència, és a dir, per a vosaltres. Una salutació que sonarà el 5 de febrer, però que volem que perdure en el temps.

Per al dissabte 5 de febrer des de Ràdio Pego també estem organitzant una programació especial, marcada per la jornada de portes obertes que tindrà lloc des de les 10:00h del matí fins a les 19:00h de la vesprada i que permetrà que vosaltres, que esteu a l’altre costat de l’aparell radiofònic, puguem visitar la ràdio en plena efervescència laboral. Una bona part d’eixa programació serà musical, com pertoca a una ràdio. La singularitat és que eixa música ens l’oferiran els grups que actualment estan en actiu a Pego. La majoria d’ells estaran als nous estudis de Ràdio Pego en directe.

Ho tornarem a dir, però, no està demés convidar-vos a eixa inauguració i jornada de portes obertes, el dissabte 5 de febrer.
799 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!