Ràdio Pego emetrà demà el programa especial de la XEMV pel Dia Mundial de la Ràdio

Més d’una vintena d’emissores municipals es donaran cita demà dijous, 13 de febrer, per a commemorar, per segon any consecutiu, el Dia Mundial de la Ràdio amb un programa especial que realitzaran des de la plaça Manises amb el suport de la Federació Valenciana de Municipis I Províncies.

Es tracta d’una festa radiofònica amb què commemorar aquesta efemèride tan assenyalada, però també festejar la consolidació d’una Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes que vertebra el territori a través de continguts de qualitat i proximitat.

Al llarg del programa, que tindrà una durada de tres hores, es repassarà la salut d’aquest mitjà en constant evolució però també es repassarà la història de les emissores locals. A més, el grup valencià “poetes Anònims” animarà el matí amb la seua actuació en directe.

Tota una festa on institucions públiques, professionals i emissores municipals es donaran la mà per a commemorar aquesta efemèride i dir, alt i clar, que les ràdios locals són molt grans.

La XEMV pretén unir esforços amb l’objectiu últim de treballar conjuntament per a la millora del sector de les ràdios municipals. És, en definitiva, un espai des d’on definir les metes i traçar les estratègies comunes que redunden en benefici de la ciutadania creada sota el paraigües de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies.

El programa especial de la XEMV per a commemorar el Dia Mundial de la Ràdio, tindrà lloc demà, dia 13, a la plaça de Manises de València, i ho podreu escoltar en directe a través de Ràdio Pego.

1330 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!