Ràdio Pego acaba el mes començant programació d’estiu

El dilluns, 30 de juny, la 107.8 en F.M., enceta nova programació. El canvi més destacat, com cada estiu, és el canvi de dies dels informatius, que passa a dimarts i dijous. Així mateix, enguany durant el període estiuenc també deixarem de sentir els habituals microespais, però incorporarem altres espais. Com cada vegada que s’apropa l’inici del mes de juliol, aquesta casa, canvia de vestit per a refrescar la programació i adaptar-se al ritme més lent i assossegat de l’estiu. Així, la programació es concentrarà pel matí, de 8 a 2 i els col•laboradors, com és habitual, també descansaran.

Així els canvis, potser més notables, seran les absències dels microespais que actualment estan en emissió: La Cuina en Casa, Passejades Pausades pel País, Interiorismes, Un Pessic de Llengua, Paraules Amables, Veterinària i Senderisme.

Com així el canvi de dies dels informatius, que passaran d’emetre’s tres dies a la setmana, dilluns, dimecres i divendres, a emetre’s el dimarts i dijous a partir de la 1 del migdia.

El Kiosquet passarà a ser d’una hora de durada. I es mantindrà el despertino afegint informació com l’estat de la mar. Tot això formarà part d’un mateix magazine, ‘A l’ombra de la Figuera’.

La graella es queda:

Amb els programes diaris, de 8-9 hores El ‘Despertino’ i de 9 a 10 hores ‘El Kiosquet’. A partir de les 10 i fins a les 11 espai de música i dedicatòries (tot i que aquestes es podran fer al llarg de tot el dia)

Diàriament d’11 a 13 hores començarà el que es podria denominar la segona part del magazine ‘A l’ombra de la figuera’.

El dilluns, aquest espai dominat per la música, dedicarà ‘Un racó per a la varietat musical’ d’aproximadament mitja hora on es podran escoltar estil que nomarment no s’emeten per Ràdio Pego. Aquest espai tornarà el dijous.

Dilluns i dimecres hi haurà ‘Punts Calents’, un espai on es parlarà de les característiques d’alguns productes diaris i bàsics que de vegades no sabem o ens són com alienes.

Dimarts i dijous hi haurà un espai per a la lectura dramatitzada i amable.

I dimecres per a passejar-se a través de fotografies vocals per alguns llocs emblemàtics a Pego.


Divendres, serà el moment per a saber de cinema i per a que ens aconsellen per on viatjar.

En la franja horària de 13 a 14 hores el dilluns i dimecres tindrem l’Amanida, la de dilluns amb informació variada i la de dimecres intentarem que siga amb entrevista. Divendres li dedicarem la darrera hora a l’Agenda Cultural. I dimarts i dijous, informatius.896 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!