‘El cos humà’, dibuix de Guillem Navarro, guanya el premi infantil de la Biblioteca

A partir de la propera temporada el dibuix d’aquest joveníssim pegolí serà la portada de l’Ex-Libris, el llibre de novetats de la biblioteca municipal. El número guanyador del sorteig d’adults va ser el 317, el primer del sorteig juvenil ha estat el 129. Els números romandran exposats 15 dies al tauló d’anuncis de la Casa de Cultura. Dimecres passat es van sortejar diferents productes a la Biblioteca Municipal de Pego en tres categories. “És la primera vegada que es realitza aquesta iniciativa”, expressava la regidora de cultura, Elvira Ciurana. La idea va nàixer perquè algunes de les editorials que subministren llibres a l’Agència de Lectura, premien les comandes amb regals. Una vegada acumulats aquests objectes, es va pensar en donar-los als usuaris i usuàries de la Biblioteca. “La idea era que ja que ho teníem nosaltres, doncs fomentar la lectura i després fer un concurs i poder sortejar els regals que teníem.”, explicava Ciurana.

En aquests tres mesos 387 persones adultes han agafat llibres de la Biblioteca, 156 han estat el joves que han optat per agafar prestat un llibre i entre 5 ó 6 xiquets i xiquetes s’han animat a plasmar llibres que han llegit o fullejat al recinte lector.

El primer en rebre el premi va estar Guillem Navarro Sanchis en la categoria d’infantil. El seu dibuix ‘El cos humà’ va estar l’elegit pel jurat com a la millor il•lustració. En ella es podia apreciar un embrió dins la placenta amb tots els seus detalls. Serà el dibuix que a partir de la nova temporada encapçale la portada de l’Ex-Libris, el quadern que informa sobre les novetats que va incorporant la Biblioteca.

En les altres dues categories els guanyadors o guanyadores es van extraure per sorteig. De moment, només sabem els números que han estat premiats. La mà innocent de Guillem Navarro, va escollir com a primer número en la categoria d’adults el 317. En la categoria de juvenil, el primer número elegit va ser el 129. Aquestes dos butlletes estaran exposades durant 15 dies al tauló d’anuncis de la Casa de Cultura. Si durant eixe període de temps no es presenta la persona que té el número, el premi passarà a mans de la persona que tinga el segon número extret, en el cas de la categoria d’adults el 186 i en la de juvenil el 118.

812 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!