Prudencio Mate resulta agraciat amb el sorteig de Nadal de Comerç de Pego

Li permet gastar 250 euros al mes en els comerços locals que pertanyen a l’Associació de Comerciants durant tot 2008. L’import total del que disposa són 3000 euros.

Prudencio Mate Hernando va resultar agraciat en el sorteig de Nadal de l’Associació de Comerciants de Pego que s’ha instituït per a premiar la fidelitat cap als seus establiments amb 3.000 euros.

El sorteig va ser realitzat en un acte públic en la Casa de la Cultura, que va comptar amb la presència de la regidora de Comerç, Pepa Sendra, i de representants de l’Associació de Comerciants de Pego, els que van requerir per telèfon la presència del premiat, que es va personar als pocs minuts en el lloc del sorteig en companyia dels seus familiars.

Este barceloní, integrat a Pego per raó de matrimoni des de fa cinquanta anys, rebia un guardó que premia la confiança en el comerç pegolí i que li permetrà tenir un sou de 250 euros al mes (fins a fer un total de 3000 euros), durant tot el 2008 per a realitzar les seues compres en els diferents comerços adscrits a l’Associació de Comerciants.626 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!