Problemes tècnics paralitzen l´ús de la piscina coberta

Divendres passat es va detectar un problema en un dels motors que calfen l´aigua de la piscina coberta. L´aparell de substitució tampoc funcionava el que ha provocat el conseqüent refredament de l´aigua. S´espera que hui mateix o demà es puga reiniciar l´activitat a l´espai esportiu.
Tot i que només fa dues setmanes que la piscina coberta de Pego va ser inaugurada, ja ha estat presa de problemes tècnics. Divendres passat es va detectar un problema en el funcionament d´un dels motors de calefacció de l´aigua de la superfície. Els tècnics de manteniment van procedir al seu canvi per un altre motor d´idèntiques característiques que esté per a aquest tipus d´incedències. El problema, però, va ser que aquest segon aparell tampoc es trobava en bones condicions i tampoc va poder realitzar la seua funció de calfar l´aigua.

Sobre qui recau la responsabilitat de la instal•lació i bon estat dels motors no està clar si és de l´empresa que ha executat les obres, Intersa o de l´empresa subcontratada per aquesta per a realitzar la instal•lació elèctrica, Icersa. Quan el tècnic determine quina ha estat la causa del problema dels motors l´ajuntament podrà reclamar a una empresa o altra responsabilitats.

De moment, el que s´està fent és intentar trobar un motor igual que els que hi ha instal•lats per tal de no haver de canviar tot el sistema de canonades que gira al voltant del motor i que ajuden a l´aigua calenta a passar d´un lloc a una altre de la piscina. Així s´espera que entre hui i demà el problema se solucione i es puga tornar a reanudar l´activitat normal a la piscina coberta.

495 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!