Presentem “Un pessic de llengua”

Avui s´enceta, dins la programació de Ràdio Pego, un espai de durada breu dedicat a ampliar els coneixements que totes i tots tenim de valencià. Així, a partir de hui, dimecres i divendres després de l´Informatiu l´audiència d´aquesta casa podrà gaudir d´“un pessic de llengua”.
Aquest espai, de durada breu, és la nova incorporació a la graella de Ràdio Pego. L´objectiu d´incorporar espais d´aquestes característiques a la programació és el de diversificar els continguts de l´emissora, donant-li més vitalitat. A més, s´ha de tenir en comptes que aquest tipus de microespais intenten barrejar informació, ensenyament i entreteniment. Avui presentem “un pessic de llengua” dedicat a ampliar coneixement lingüístic sobre la nostra llengua. Altres projectes similars estan en procés de producció i esperem que en breu l´audiència puga gaudir d´ells.

Per a realitzar “Un pessic de llengua” Ràdio Pego ha comptat amb l´assessorament de Remei Margalef, professora del curs de nivell superior de valencià que s´imparteix a l´EPA per a preparar els exàmens de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià. A més, aquest microespai també compta amb la col•laboració puntual del grup pegolí de teatre “La Butaca”.

No es descarten altres col•laboracions ni tampoc utilitzar material bibliogràfic de filòlegs pegolins com Alfred Sala Duran, que té en el seu haver una recopilació de al voltant de 300 frases fetes i locucions adverbials típiques del nostre poble. Així que us emplacem a escoltar “Un pessic de llengua” cada dimecres i divendres després dels serveis informatius de Ràdio Pego.


626 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!