Presentació al Palau de la Música de València de l’Himne a la Marina Alta

El proper 6 de juny té lloc a València la presentació de ‘Set Fonts’, l’Himne de la Marina Alta composat per Ferran Ferrando. La peça inspirada en Pepe Tono serà interpretada en versió per a orquestra sinfònica.
El dia 6 de juny a les 19,30 hores tindrà lloc la presentació oficial de l’Himne de la Marina Alta al Palau de la Música de València. La composició “Set Fonts“ del pegolí Ferran Ferrando serà interpretada per l’Orquestra Simfònica de la Marina Alta sota la direcció de Francesc Estévez. l’OMA aprofitarà l’avinentesa del moment per a interpretar altre obres i completar així un concert ben especial.

S’han editat 2.000 CD amb les tres versions de l’himne que existeixen actualment; per a banda de música, per a conjunt de corda i per a orquestra simfònica, versió aquesta última que serà la que s’interprete a València. La recaptació de la venda del CD serà per l’ONG ‘Marina Alta Solidària’.

Els impulsors de presentació de l’himne comarcal al Palau de la Música són Nicolàs Merle, president de la Fundació Dénia , entitat impulsora també de la iniciativa que ha permès tenir un himne per a la Marina Alta, i Inés Roig, presidenta del Rotari Club Dénia.

L’entrada al concert és gratuïta, tot i que s’ha de tenir invitació a l’acte. Les invitacions es recolliran als ajuntaments o en els llocs que aquests assenyalen. Per assistir a la presentació oficial de ‘Set Fonts’ també es facilitant el desplaçament de les persones que vullguen assistir.

Recolzen aquesta presentació tots els alcaldes de la Marina Alta i les seves corporacions municipals, Francisco Camps, President de la Generalitat, Mayren Beneyto, presidenta del Palau de la Música, José Cholbi, Síndic de Greuges i el delegat del Consell, José Siscar, ex-alcalde de Teulada.

El cartell de la presentació és una obra cedida gratuïtament per l’artista Joan Castejón.

Els pegolins devem enviar nodrida representació per recolzar el nostre compositor.


546 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!