PP de Pego té nova presidenta local i nova executiva

L‘actual portaveu del grup municipal, Ana Ortolà, assumix també la presidència local del partit. Estarà acompanyada en esta nova etapa dins la formació de: Ferran Gonzàlez, Esther Ferrer, Simón Ortolá, Javier Gascó, José Antonio Esteve, Susana Ibiza, Marta Gosp, Amparo Carmen Bordes, Mª Teresa Ferrándiz i Víctor Ruiz Piera. Ana Ortolà, manifestava que afronta este repte «amb molta il·lusió i ganes de treballar».

11243811_365857993623004_4050736719963750406_nHui suposadament s’hauria de produir la votació per a elegir la candidatura a presidir el PP de Pego i és que el 4 de juliol és el dia que va fixar la Junta Directiva del Partit Popular de la Província d’Alacant perquè els municipis de la Marina Alta i la Marina Baixa, votaren. No obstant això, fonts locals explicaven a Ràdio Pego que, quan en poblacions com Pego, només es presente una candidatura (com és el cas), no cal exposar-la a votació.

Així les coses, podem dir que des de hui el PP de Pego té nova presidenta local i nova executiva, atenent al fet que només es va presentar una candidatura, encapçalada esta per l’actual portaveu del grup municipal, Ana Ortolà. 11036945_365855690289901_8248635349307004094_nEsta estarà acompanyada en la junta directiva per 10 vocals que són: Ferran Gonzàlez, Esther Ferrer, Simón Ortolá, Javier Gascó, José Antonio Esteve, Susana Ibiza, Marta Gosp, Amparo Carmen Bordes, Mª Teresa Ferrándiz i Víctor Ruiz Piera i apuntava Ortolà que també hi ha « i molta més gent que ha format o formarà part del PP de Pego»La majoria de persones que conformen esta nova executiva van formar part de la candidatura del PP de Pego a les eleccions municipals de 2015.

La flamant presidenta del PP de Pego, Ana Ortolà, manifestava en presentar la seua candidatura, el passat 20 de juny, que afronta este repte «amb molta il·lusió i ganes de treballar» i avançava que els seus objectius (els d’ella i els de la resta de la junta directiva) són, «entre molts altres, il·lusionar, augmentar i recuperar la confiança dels ciutadans així com convertir al Partit Popular de Pego en una ferramenta útil per a tots els pegolins».

De fet, assegurava que la presidenta local de la formació i la nova executiva es posen «a disposició de tota la ciutadania per a que qualsevol idea, projecte, suggeriment o queixa que ens puguen aportar o ens arribe puga ser realitzable o resolta».

 

3506 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!