Populars Pego presenta la seua llista com «l’alternativa per al canvi» en les municipals

La candidatura del PP a l’alcaldia de Pego va ser presentada dissabte passat en un acte que va tindre lloc a la plaça del Mercat. La llista va ser detallada pel número 1, Ferran Gonzàlez, i recolzada per José Ramón Gonzàlez de Zárate, coordinador de campanya del PP a més de diputat provincial i regidor a l’Ajuntament de Benidorm. Aquest va obrir la presentació afirmant que el Partit Popular és “l’alternativa per al canvi” tant a la Generalitat Valenciana, com a l’Ajuntament de Pego. I, centrant-se en el municipi i les seues necessitats, va fer una repassada a les aportacions que ha fet la Diputació Provincial d’Alacant a Pego.

González de Zárate també va exposar les propostes del Partit Popular per a desenvolupar en la pròxima legislatura a Pego, avançades ja per Carlos Mazón en la seua recent visita al municipi.

Abans de presentar els membres de la candidatura de Populars Pego, el cap de llista, Ferran Gonzàlez, va marcar les línies del que serà el seu programa electoral. En matèria econòmica i urbanística.

Gonzàlez també va parlar de les problemàtiques que afecten als propietaris pegolins de les cases que hi ha a la platja d’Oliva i de Dénia.

Per últim, el candidat popular va criticar la gestió de l’actual equip de govern en el projecte de la nova biblioteca Carmen Alemany Bay i en l’incendi forestal de l’estiu passat.

Per a tancar l’acte, la presentació de la llista de Populars Pego, que està formada per: Ferran Gonzàlez Ferrando, Ana Ortolà Briones, Javier Gascó Boronat, Marta Gosp Ortolà, Toni Ferrando Puchol, Mónica Mas Franqueza, Héctor Femenia Ortolà, Esther Ferrer Sendra, Víctor Ruiz Piera, Susan Harris, Fred Verspaget, Cristina Herrera Borja, Joaquín Vicente Sendra Folqués, Amparo Bordes Orihuel, Ana Ivars Pérez, Edgar Burguera Pons i Cristina Sendra Ripoll. Com a suplents estan José Ramón Sastre Peretó, Lucía Cortés Barrull i Evaristo Ortolà Ortolà.
1132 Visites
Hola!!