Populars Pego demanarà al ple una rebaixa dels impostos i taxes relacionats amb la construcció

La corporació municipal de Pego es reunirà dijous 2 de desembre per a celebrar el ple ordinari de nou de manera telemàtica, a través de videoconferència, a les set de la vesprada.


En l’ordre del dia, la convocatòria inclou una moció presentada pel grup Populars Pego, en la qual demana que es modifique l’ordenança reguladora de la taxa per llicències urbanístiques per tal de fer una rebaixa del 30% tant en l’impost sobre construccions, instal·lacions i obres, com en la taxa d’expedició de llicències urbanístiques.


En l’exposició de motius els populars manifesten que la situació creada per la pandèmia del coronavirus continua afectant als ingressos econòmics de la pràctica totalitat de negocis, i de la majoria de les famílies, els quals han minvat considerablement. Motiu pel qual el PP aposta per una baixada dels impostos, concretament, en aquest cas, els relacionats amb l’activitat d’obres i construccions. Escoltem al portaveu, Ferran Gonzàlez.


La moció serà debatuda dijous pròxim, en el ple ordinari del mes de desembre, a partir de les set de la vesprada, sessió que podrà ser seguida en directe a través de les ones de Ràdio Pego, tant en el 107.8 de la Freqüència Modulada, com en el nostre lloc web, www.radiopego.com

567 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!