Plata en el Critèrium Autonòmic Juvenil per a Marc Pastor

El jove atleta pegolí va participar en la prova de 400m llisos i va obtenir la segona millor marca. Marc Giner en aquest 2010 ha aconseguit pujar 58 posicions en la categoria individual de l’ATP.
Des de fa al voltant de 8 anys que Marc Pastor es dedica a l’atletisme. Va ser per casualitat que va provar allò de córrer i des d’aleshores ha anat a més. Quan ell va començar, tenia uns 9 anys, a Pego el Club Dorsal 19 encara no tenia escola d’atletisme i Marc Pastor va buscar una alternativa comarcal per a entrenar, entrant al Club d’Atletisme Baleària Diànium, que és on continua entrenant avui dia. Des d’aleshores no ha fet més que aconseguir bones marques, com l’última al Critèrium Autonòmic Juvenil celebrat a les pistes d’atletisme de l’Alfàs del Pi.

Marc Pastor podem dir que continua sent una jove promesa que té com a hobby córrer, una modalitat esportiva que se li dóna molt bé, fet que demostra cada vegada que participa en alguna competició, siga del tipus que siga. Una bona mostra d’això la tenim en l’actuació que va tenir el jove atleta pegolí en dissabte, 3 de juliol, a l’Alfàs del Pi, on es va disputar el Critèrium Autonòmic Juvenil. Marc Pastor Alemany va participar en la prova de 400 m llisos, obtenint el 2n lloc amb una marca de 52.60 s i aconseguint així la medalla de plata.

Pel que fa al tennis, Pego també manté la seua jove promesa en evolució de joc constant. Estem parlant de l’altre Marc, de Marc Giner, que enguany ha arribat a estar, en la categoria individual, en el número 724 de l’ATP. Actualment es troba ocupa el lloc 726 amb 21 punts. Durant el que portem de 2010, Marc Giner ha pujat 58 posicions en la categoria individual. Però la milloria també s’observa, més tímidament, en el seu joc en equip, ja que en dobles també ha anat pujant posicions al llarg de l’any. A gener estava en el número 911 de la classificació ATP. Actualment ocupa la 883.
Aquest ascens constant demostra com Marc Giner aprofita les seues hores d’entrenament.

Avançar també que dilluns el Pego CF comença la seua pretemporada.