Pepe «Marinero», nou portaveu de la plataforma “Pego per unes pensions dignes”


El col·lectiu pegolí de jubilats i pensionistes es va reunir divendres passat al passeig Cervantes per a retre homenatge als seus membres desapareguts recentment, entre ells la seua presidenta, Maria Dolors Lloret. En el marc de la reunió es va designar un nou portaveu de la plataforma, Josep Sendra, conegut com Pepe «Marinero». Els seu repte ara és continuar amb la tasca reivindicativa perquè, segons diu, la vida continua.


Desenes de persones van presenciar aquest emotiu acte en el qual es va respectar tot el protocol de seguretat. La presidència correspongué als familiars de Maria Dolors Lloret, Presenta Costa, Josep Seguí, Ximo Sala i Ferran Femenia, els cinc homenatjats. Agustí Selfa va recordar aquestos companys de lluita desapareguts des del mes de març, especialment a la presidenta.


La plataforma no es reunia des de març, tal com recordà Selfa, qui assegurà que, fins i tot en el cas que no hi haguera cap altra concentració fins que passe la pandèmia de coronavirus, la plataforma seguirà informant als seus membres de totes les novetats relatives a les pensions. Però, la intenció, com manifestà Pepe «Marinero» és reprendre les concentracions i continuar reivindicant unes pensions justes i dignes.


En l’homenatge intervingué Tomàs Llopis, qui va fer referència a Ausiàs March i els seus escrits i visió sobre la mort per a recordar els companys desapareguts.


Elvira Cambrils es va sumar també a l’acte. Afirmà que l’actitud davant la vida i el que deixem en anar-nos d’ella és el que marca la diferència. Per a Cambrils, en el cas dels membres de la plataforma desapareguts, és molt el que han deixat per la seua actitud lluitadora per a aconseguir un món més just.


I el rapsoda Joan Femenia recità els versos d’un poema que Javier Ruiz, «Txin» li dedica a Maria Dolors Lloret, titulat «absènsia».


La cloenda va córrer a càrrec de Fernando Seguí, Ramón Tamarit i Ramón Ballester amb una cançó d’acomiadament.

1078 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!