Agenda del 16 al 18 d’octubre

L’agenda d’activitats per a aquest cap de setmana comença hui mateix perquè a les cinc de la vesprada es farà el primer dels tallers del Museu d’Art a Pego.


Una activitat organitzada per la Regidoria de Cultura i que està destinada a xiquetes i xiquets de 7 i 8 anys. Aquestos tallers es fan al Museu d’Art Contemporani i l’aforament, és clar, està limitat. Per a més informació, i per a fer noves inscripcions cal contactar amb la Casa de Cultura. El seu telèfon és el 96 557 28 01.


Demà dissabte, dia 17, Pego serà l’escenari d’una de les actuacions incloses en el Circuit de Concerts per al foment del turisme en la Comunitat Valenciana. Una programació que ha rebut el títol de músics amb denominació d’origen i que ha estat organitzada per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, amb la col·laboració de Mediterranew musix.


Actuarà l’Agrupació Musical de Pego, que oferirà el seu concert a partir de les set de la vesprada a la plaça del Mercat.


Per al diumenge hi ha vàries propostes per als amants del senderisme. La primera d’elles és una eixida al barranc de la canal i cova blanca, que forma part del calendari d’activitats de la tardor del Centre Excursionista de Pego. El punt de trobada per als participants és el de costum, el passeig La verdala a les huit i mitja del matí. Més informació, en el web www.cepego.com


Un poc després, a les nou, a la Font del Baladrar, es donarà inici a una ruta etnobotànica organitzada per la Mancomunitat de Turisme de Pego i les valls. El recorregut té una distància de set quilòmetres i mig de dificultat baixa. S’estima que la duració de l’eixida serà de quatre hores i mitja.

Per a més informació s’ha de contactar amb l’oficina de turisme de Pego i les valls, al telèfon 96 640 08 43.

I la tercera de les eixides del diumenge és una ruta senderista a la Vall de Gallinera per anar pel Camí vell d’Alpatró a la Carroja. Una activitat de l’Ajuntament de la Vall de Gallinera que durà a terme Arrels Marinades. El punt de trobada és a les 9 i mitja del matí a Alpatró. Més info al telèfon 96 640 65 53 o per e-mail, escrivint a arrelsmarinades@gmail.com.

A més, a mes, al Centre d’Exposicions del carrer Hospital es pot visitar la mostra anomenada Tern, del pegolí Filiberto Siscar Sendra. Una exposició pictòrica formada per tres sèries en les quals l’artista treballa diferents conceptes, materials i tècniques. Les sèries són Schwindel, Ego i Tricomia i un dels nexes comuns entre elles és la reflexió sobre l’acte creatiu en sí, segons afirma l’autor. I explica que l’acte creatiu s’inicia amb un concepte o una idea que es plasma mitjançant un procés de prova i error amb els materials. Diu que és una recerca contínua, frustrant i gratificant.

L’horari de visites és de dimarts a divendres des de les cinc fins a les huit de la vesprada, i els dissabtes i diumenges de matí, d’onze a una, i vesprada de les sis a les huit i mitja. En els caps de setmana Filiberto fa visites guiades a les set i mitja de la vesprada per a grups reduïts.

842 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!