Pego viu dissabte la seua IV Gala de l’Esport

A partir de les 20h., al recinte multiactivitats La Trilladora, es retrà homenatge a l’evolució de tot l’alumnat de les escoles esportives del municipi i també es reconeixerà la temporada duta a terme pels clubs esportius pegolins. Així mateix, es donaran a conèixer els esportistes destacats en 2015.
Els i les esportistes de Pego tenen una important cita conjunta dissabte, 13 de juny, al recinte multiactivitats La Trilladora. A partir de les 20h., s’obrin les portes per començar a gaudir de la IV Gala de l’Esport. Un esdeveniment que reconeix la feina feta durant la temporada. Enguany, s’han encarregat de coordinar tota la infraestructura des del Club de natació de Pego, com assenyalava el regidor d’Esports en funcions, Raül Tamarit.

Debutants, joves esportistes i també esportistes adults que practiquen la modalitat que més els agrada per gust es reuniran en una nit on, la conversa dominant intuïm que girarà al voltant de l’esport (tot i que potser també es parle de pactes electorals). Està confirmada la presència de les escoles esportives de voleibol, atletisme, futbol sala, a més del Club de bàsquet, futbol base del Pego CF, club Dorsal 19, esquaix, club de Tennis, club esportiu Els Carreters, clubs de gimnàstica rítmica, club de ballet, club de Natació.

«A partir de les 20h., obertura de portes i, cap a les 20.30h., s’iniciarà la gala pròpiament dita», explicava Tamarit que també apuntava que els primers en passar per l’escenari seran els més joves, com ve sent habitual.

La gala també inclou dues distincions més especials, aquelles que destaquen la trajectòria professional o de la temporada esportiva en categoria júnior i amateur. Així, durant la vetllada, des de la regidoria d’Esports es donarà a conèixer el o la millor esportista de l’any 2015.

Després de sopar hi haurà música per a amenitzar la resta de vetllada a la IV Gala de l’Esport que és l’acte de tancament d’una temporada i, en certa manera, el d’inici d’una altra, assenyalava el regidor d’Esports en funcions mentre convidava a gaudir de l’esdeveniment als pegolins i les pegolines.

Enguany es dóna la circumstància que el Pego CF no ha pogut finalitzar encara la temporada ja que, tot i que la seua lliga ha acabat, els rogets continuen en la incertesa sobre si podran continuar en la categoria actual després de perdre en els últims minuts front al Benferri el play off de permanència en preferent. Així, este diumenge tene l’última oportunitat per mantenir-se en la categoria preferent en enfrontar-se, en el partit d’anada front al Torreblanca, en camp contrari. La setmana que ve, la tornada a Pego. Raül Tamarit els desitjava molta sort.

Per últim, recordar que des de la regidoria d’Esports s’ha respost a la crida urgent del banc d’aliments de Pego i s’ha demanat a les famílies que hi acudisquen a la gala l’aportació (sempre que siga possible) d’algun productes bàsic siga alimentari o d’higiene personal. Avançava Tamarit, que també és regidor de Festes en funcions que, en les actuacions de Festes que es realitzen en recintes tancats com és la nit de rock, les variétés o el musical, tot i que l’entrada continuarà sent gratuïta, es demanarà a la gent que, si pot, done algun producte bàsic d’higiene personal o domèstic o aliments.
854 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!