Pego Viu celebra el Dia del Voluntariat diumenge amb una jornada de repoblació


El 5 de desembre és el Dia Internacional dels Voluntaris, una data assenyalada per la ONU per a reconéixer i promoure la incansable labor, no sols de les persones voluntàries de les Nacions Unides, sinó del voluntariat de tot el món.

La celebració del Dia Internacional dels Voluntaris reconeix al 2023 el poder de l’acció col·lectiva, sota el lema «si tots férem…»

Segons l’ONU, si tots férem treballs de voluntariat, el món seria un lloc millor. Imaginen més de huit mil milions de voluntaris. Les possibilitats de desenvolupament sostenible són il·limitades: aliments i educació per a tots, medi ambient saludable i net, societats inclusives i pacífiques, i moltes coses més.

I és que l’Organització de Nacions Unides considera el voluntariat com “un enorme recurs renovable per a la resolució de problemes socials, econòmics i mediambientals a tot el món. En un moment en què ens enfrontem a reptes cada vegada majors, els voluntaris solen ser els primers i primeres a ajudar. Se situen en primera línia en les situacions de crisis”.

Doncs bé, per tal de celebrar esta data, Pego Viu ha organitzat una jornada de repoblació, en la qual es farà una plantació de diferents espècies al barranc de les Coves. L’activitat començarà a les 10 del matí, el diumenge 3 de desembre i el punt de trobada serà l’Espai Veïnal. Per assistir-hi cal fer una inscripció prèvia reomplint estet formulari.
439 Visites
Hola!!