Pego Viu celebra el Dia de l’Arbre amb dues activitats

Dilluns pròxim, 31 de gener, és el Dia de l’Arbre de la Comunitat Valenciana, motiu pel qual el col·lectiu pegolí, que treballa per la protecció i custòdia del territori, ha preparat activitats per a hui i per al diumenge.


Comencem per la proposta del diumenge, que serà una plantació d’arbres i llavors de forma massiva, i que tindrà lloc a partir de les 9 del matí. Es preveu la plantació de més de 1.500 arbres entre carrasques, fleixos, garbullers, ginesta borda, garrofer bord o noguerola i aurons al Tossal del Temple, en terme de la Vall d’Ebo.


D’altra banda, Pego Viu visita hui dijous al col·legi Cavall Verd de la Vall de Laguar per tal de retre homenatge a l’alumnat i professorat de l’escola que, l’any passat, malgrat la pandèmia, van aconseguir fer germinar moltes de les llavors que el col·lectiu va repartir per algunes escoles de la comarca.


De fet, el col·legi de la Vall de Laguar va ser el que major èxit ha tingut de totes les escoles, en fer brotar bellotes, dàtils de margalló, llidons, llavors de llentiscle i de fleix.


Escoltem el president de Pego Viu, Néstor Portes, qui ens ha parlat de totes dues activitats.


Recordem que les persones interessades a participar en la plantació de diumenge han d’escriure un correu electrònic a pegoviu@gmail.com.

1076 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!