El Centre Excursionista millora més de 100 quilòmetres de sendes a Pego

Es tracta d’un projecte coordinat pel Centre Excursionista Pego i finançat per l’Ajuntament, el qual consisteix a la rehabilitació de les sendes, amb la neteja i senyalització del recorregut, segons ha indicat el president del CE Pego, Ximo Sala. Una iniciativa que s’està duent a terme actualment en col·laboració amb el departament municipal de Turisme.

Respecte a la senyalització, s’està renovant les indicacions, amb fletxes direccionals; també s’està repintant alguns dels senyals fixats en pedres; i, a més, s’ha instal·lat tres nous panels informatius. En aquestos tres últims es detalla ‘informació d’una ruta concreta amb aspectes com el desnivell, la dificultat o la distància entre d’altres”, comenta Sala. Es tracta, ha explicat el coordinador, d’adaptar-los a la normativa de la Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana (FEMECV).


Aquesta acció de millora dels més de 100 quilòmetres de sendes és una aposta del departament de Turisme de Pego i coincideix amb l’any Internacional del Desenvolupament Sostenible de les Muntanyes. Està finançat al 100% per la Regidoria de Turisme, amb una dotació de 10.000 euros.

PLANTACIÓ DEL DIA DE L’ARBRE A LA FIGUERETA

D’altra banda, el Centre Excursionista Pego ha organitzat una plantació d’arbres per al diumenge, amb motiu del Dia de l’Arbre de la Comunitat Valenciana. Una activitat oberta a la participació de tots els públics.

846 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!