Pego torna amb 5 medalles de les IV Olimpíades per a gent major

La IV Jornada Olímpics es va celebrar el passat divendres a Xàbia. Hi van participar 22 pegolines que van competir en totes les proves: Llançament de pilota, Circuit d’habilitat, Bàsquet, Relleus i ball amb molt bons resultats.

El passat 4 de maig, 22 dones a partir de 65 anys, van participar a la IV Jornada Olímpics, Olimpíades per a la gent major que organitza el Consorci Esportiu de la Marina Alta (CEMA), en col·laboració de les regidories d’Esports dels ajuntaments participants. Enguany les Olimpíades es van celebrar a Xàbia.

En este 2018 les participants pegolines van competir en totes les modalitats esportives: Llançament de pilota, Circuit d’habilitat, Bàsquet, Relleus i Ball, gràcies a la col·laboració entre la regidoria d’Esports i el CEAM. I és que ha estat des del CEAM que s’ha assajat el ball, modalitat en què l’any passat no va competir la representació pegolina.

Les pegolines se n’han tornat a casa amb més d’una medalla. Estes són les aconseguides:Rosa Pastor Miralles, medalla d’or en llançament de pilota en la categoria de més de 75 anys
Gisela Pelús Senabre medalla bronze en circuit d’habilitat

Medalla bronze en bàsquet (grup de 5)

Medalla de bronze en relleus (grup de 5)

Trofeu en coreografia rítmica.

El monitor que ha preparat les modalitats esportives d’atletisme ha estat Òscar, professor de Gimnàstica de manteniment. Carla ha estat la professora de ball que s’ha preparat al CEAM.

Els pobles participants en la IV Jornada Olímpics han estat: Xàbia, Benissa, Pedreguer, Dénia, Llíber, Els Poblets, El Verger, Gata, Ondara i Pego.

 

1498 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!