Pego tindrà un punt Labora mòbil dissabte i dilluns al passeig Cervantes

Tot i que el municipi compta ja amb un punt Labora com és Creama Pego, dissabte i dilluns pròxims s’instal·larà al passeig Cervantes l’autobús que ofereix el serveis de punt mòbil per a les localitats en què no hi ha oficines Espai Labora.

Amb aquesta iniciativa es pretén facilitar l’accés de la ciutadania a la informació que ofereix el servei valencià d’ocupació i formació. Hi ha dos punts mòbils Labora que visitaran les localitats de les tres províncies de la Comunitat Valenciana i també diferents campus universitaris.

En aquestes unitats mòbils es prestarà una atenció personalitzada, tant a les persones inscrites en Labora com aquelles que estiguen interessades, amb la finalitat d’informar i orientar sobre els serveis que presta, entre ells, l’oferta d’ocupació, els cursos gratuïts de formació, l’orientació laboral o les prestacions per desocupació.

En aquestos punts es poden realitzar quantes gestions requereixen assistència presencial, com renovar la demanda d’ocupació, actualitzar currículums, consultar ofertes d’ocupació, obtindre cartes de presentació o inscriure’s a ofertes.

A Pego està prevista la visita d’estudiants al punt Labora mòbil. Ho ha explicat a Ràdio Pego el regidor de Promoció Econòmica, Ricardo Sendra.
666 Visites
Hola!!