‘Pego també tapeja’ supera totes les expectatives

Dissabte per la nit es van acabar els tiquets, el que apunta l’èxit de participació en esta 1ª Fira de la tapa a Pego. Els bars participants i la regidoria de Creama i Turisme manifestaven estar molt contents per la resposta de la ciutadania.
A partir de les 12 del migdia es va poder gaudir de ‘Pego també tapeja’ a la part alta del Passeig Cervantes.
Una de les primeres coses que allí es va fer va ser entregar-li el premi que li corresponia a l’autor del cartell anunciador de l’esdeveniment, a Ximo Piera Escrivà.
8 van ser els bars i restaurants que van participar en esta 1ª Fira de la tapa pegolina: Cerveseria Bondia, Ca Vicent, Seven, El Moss de Pego, El Miracle, Asador Gallego, La Tasqueta i Nèctar. Tots ells van oferir tres tapes perquè la gent triara i anar descobrint part del que hi poden trobar als seus menús durant la resta de l’any. Tapes cuidades, amb una professional presentació i un millor gust.
L’ambient de ‘Pego també tapeja’ va ser bo durant tot el dia però va anar ‘in crescendo’ a mesura que va avançar la jornada de dissabte. Per la nit es van desbordar les expectatives de la 1ª Fira de la tapa de Pego. Això va fer que s’acabaren els tiquets de beguda i tapa. Un entrebanc que va provocar cues a la taquilla on es venien estos tiquets, però que no va tardar molt en solucionar-se.
Diumenge més enllà del migdia continuava bollint el bon ambient a ‘Pego també tapeja’. Era el moment de les valoracions. La primera en oferir-les a Ràdio Pego va estar la regidora de Creama i Turisme, Pepa Sendra. Destacava que “és una iniciativa que ha tingut una acceptació tremenda” i es mostrava “molt contenta pel feedback amb tots els participants perquè ha sigut molt bo” i assegurava que “tots tenen ganes de tornar a repetir-la”.
Confirmava Pepa Sendra que s’havien superat les expectatives de participació inicials. També confirmava que “hi ha ànim de continuïtat”.

Comprovàvem, preguntant directament als implicats, als propietaris, contractats dels bars i restaurants participants la seua valoració de la 1ª Fira de la tapa de Pego. Per ordre escoltareu: El Moss de Pego, Asador Gallego, La Tasqueta, Seven, Ca Vicent, Cerveseria Bondia, El Miracle i Nèctar. I efectivament, tots els establiments participants es mostraven molt contents per la resposta del públic amb expressions com que “ha sigut un èxit total”, “les expectatives estan complint-se”, “no ens esperàvem que participara tanta gent i molt bé”, “molta gent i molt animada la fireta”, “està distreta, els que hem muntat ens ho hem passat bé també i la gent ha respost molt bé”, “per ser el primer any ha estat molt i si continuem inclús tindrem més èxit i més gent i més gent i més gent”. Tots aposten per la continuïtat de ‘Pego també tapeja’ i perquè en les properes edicions siguen més bars els que participen.
774 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!