Pego s’adherix a la central de contractació de la FEMP

Facilita servei de mediació en la cobertura de riscos i assegurances, servei de cobrament de denúncies de trànsit a l’estranger, servei integral d’assessorament de les entitats locals.
El plenari de Pego va aprovar per unanimitat, el passat dijous 3 d’abril, adherir-se a la central de contractació de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies. Esta adhesió permetrà a l’Ajuntament de Pego poder contractar les obres, els serveis i els subministraments que oferte la central. Detallava l’alcalde de Pego que es tracta de serveis com el de mediació en la cobertura de riscos i assegurances, servei de cobrament de denúncies de trànsit a l’estranger, servei integral d’assessorament de les entitats locals.

El Bloc Compromís manifestava el seu recolzament, “ja que no és un acord que obliga a l’ajuntament, sinó que pot afavorir en cas que hi haja alguna de les assegurances que siga avantatjosa”.

La portaveu del PP expressava que “sempre que s’ha portat un acord de Federació, espanyola o valenciana, com és una cosa consensuada que ve en acord de tots els municipis i suposa que serà avantatjós per a poble, anem a votar que sí”.

Ciutadans de Pego i PSPV també recolzaven la proposta “perquè tot el que siga millorar els serveis, millor que millor”, declarava el portaveu socialista Raül Tamarit.768 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!