Pego rep la visita de 4 touroperadors noruecs i suecs especialitzats en Turisme d’Interior a l’aire lliure

Es tracta d’un viatge de premsa especialitzada en Turisme d’Interior que s’inclou dins el Pla Operatiu de TurEspaña i que ha estat organitzat a través del Patronat Provincial de Turisme, amb la coordinació de les oficines de turisme. L’objectiu és complementar en aquest viatge de premsa turística especialitzada activitats de costa amb activitats d’interior, però sempre des d’un ambient de natura, activitats esportives, tradició i gastronomia. L’agenda de hui els porta a Pego i per conèixer, en bicicleta, el parc natural de La Marjal, el que els permetrà passar i contemplar els camps d’arròs, entre d’altres curiositats. De vesprada la visita es desplaça fins a la Cova del Rull de la Vall d’Ebo i a la nevera de baix i el despoblat morisc de l’Atzubieta, a la Vall d’Alcalà.

Des d’ahir 4 touroperadors, 2 noruecs i 2 suecs, estan coneixent una part de la Marina Alta. Es tracta d’un Press Trip de Turisme d’Interior, és a dir, d’un viatge de premsa especialitzada en Turisme que s’inclou dins el Pla Operatiu de TurEspaña. El viatge per la Marina Alta està organitzat a través del Patronat Provincial de Turisme, i coordinat amb les oficines de turisme. L’objectiu és complementar activitats de la costa amb activitat de l’interior, però sempre des d’un ambient de natura, activitats esportives, tradició i gastronomia.

Una bona mostra d’eixa combinació és l’agenda que van iniciar ahir i que tenen fins dissabte que combina les localitats de costa amb les de l’interior. Ahir, van començar la visita per la comarca a Dénia amb una navegació amb catamarà per la reserva marina del Cap de Sant Antoni, una visita a la llotja.

IMG-20170511-WA0000Hui els 4 touroperadors s’han desplaçat fins a la nostra localitat per a conèixer el Parc Natural de la Marjal. L’han recorregut en bicicleta, el que els ha permès poder descobrir tranquil·lament la rica biodiversitat de l’aiguamoll que va des dels camps d’arròs fins als canyissos, passant per tot el sistema de rius i séquies que recorren la Marjal. IMG-20170511-WA0002Passades les 13h., han estat rebuts a l’oficina de Turisme de Pego i les Valls per l’alcalde, Enrique Moll, la regidora de Turisme, Rosa Maria Ferrer, la regidora de Medi Ambient, Laura Castellà i el regidor d’Agricultura, Andreu Dominguis. Les autoritats pegolines han obsequiat els touroperadors i les touroperadores amb una borsa que contenia informació sobre Pego i el seu terme i que incloïa, gràcies a Pego Natura SL un saquet  d’arròs bombó perquè puguen degustar la varietat autòctona que esta empresa pegolina ha recuperat a través d’una subvenció de la Diputació d’Alacant i el suport d’AVA-ASAJA. Un arròs que es produïx, justament, a l’espai protegit que acabaven de conèixer amb el passeig en bicicleta. 

Esta vesprada es desplaçaran a la Vall d’Ebo per visitar la Cova del Rull i continuar cap a la Vall d’Alcalà on s’aturaran a la nevera de baix i al despoblat morisc de l’Atzubieta. Faran nit a la Vall de Gallinera, on demà recorreran els camps de cirerers i podran veure la campanya de recol·lecció de la cirera a Benissivà. També visitaran la cooperativa d’Alpatró i l’almàssera dels Moltó. Demà divendres de vesprada, els 4 touroperadors retrocediran en el temps amb la visita guiada pel castell-palau de Forna.

Dissabte el recorregut dels touroperadors finalitzarà a Xàbia amb una excursió en kayac a la Cala de la Granadella i una ruta senderista pel Portitxol.


1941 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!