Pego rep el certificat de qualitat de la Xarxa AFIC

Dilluns passat la regidora de Comerç i Creama i l’alcalde de Pego es van desplaçar fins a Sagunt per a recollir aquesta distinció que demostra la qualitat de la tasca realitzada en qüestió d’assistència tècnica als comerciants durant l’any 2007 a través de Creama. Pego no fa massa temps que està integrat en la xarxa AFIC, però això no li ha impedit ser reconegut per la qualitat de la seua tasca. Un reconeixement que ha estat col•lectiu, ja que la xarxa comarcal d’Agències per al Foment i Innovació Comercial, més coneguda com a xarxa AFIC, ha renovat el certificat de qualitat UNE-EN-ISO 9001 per la seua tasca en l’assessorament, informació i assistència tècnica als ajuntaments, comerciants i associacions de pràcticament tota la comarca. A més, s’ha valorat també l’organització i gestió d’esdeveniments comercials.

L’acte d’entrega dels diplomes i certificacions es va realitzar, dilluns passat, a la Casa de Cultura Capellà Pallarès de la localitat de Sagunt, en el marc d’una jornada de Comerç sota el títol de “Nous Models dels Serveis Públics”. L’acte va comptar amb la presència de la directora general de Comerç i Consum, Silvia Ordiñaga Rigo, i l’alcalde de Sagunt, Alfredo Castelló. En esta jornada es van exposar els programes Òptima Web i Comerç Excel•lent de promoció de la qualitat impulsats per la Generalitat Valenciana.

La regidora de Comerç i Creama, Pepa Sendra, l’alcalde de Pego, José Carmelo Ortolá i l’ADL de Creamai Tècnica AFIC de Pego, Alícia Carbonell, junt a d’altres representants comarcals es van desplaçar fins a Sagunt per a assistir a aquesta jornada enfocada sobretot, al comerç local. Així mateix, durant el transcurs d’aquesta jornada van rebre una de les Certificacions de Qualitat de la norma UNE-EN-ISO 9001.2000 de les Agències Certificades de la Xarxa AFIC. Un reconeixement que demostra la qualitat de la tasca realitzada, en aquest cas per Creama envers el comerç i les empreses de Pego. Per a aconseguir-lo s’han hagut de passar “unes dures auditories”, segons explicava la regidora de Comerç i Creama, Pepa Sendra.

En aquesta diada van participar tots els municipis del País Valencià adherits a la Xarxa Afic, 110 i van rebre el Certificat de qualitat 63 municipis.

Aquest certificat “és fruït del treball ben fet en les activitats de comerç -va comentar en la Jornada el Cap de l’Àrea de Comerç, Juan Valea- que es duen a terme a l’Agència de Creama-Pego” i va destacar activitats com assessorar, informar i donar assistència tècnica a les corporacions i entitats locals, als comerciants i les seues associacions, així com als emprenedors per a la creació d’empreses comercials en el municipi i l’ organització i gestió d’esdeveniments comercials juntament amb les corporacions i entitats locals.

720 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!