Pego rep 31.094 euros de la Diputació per a l’ordenació del trànsit

Més del 50% de la subvenció està destinat a la contractació de mà d’obra. Les ajudes s’emmarquen en les convocatòries per a foment d’ocupació en matèria d’inversions financerament sostenibles i obres de cooperació.
Siga perquè entrem en any electoral o per qualsevol altre factor, el cert és que la Diputació d’Alacant va acabar 2014 aprovant per a Pego més subvencions del que ha vingut sent habitual. Un dels últims casos que ja és visible en molts trams de la ronda perimetral, és la subvenció per a l’ordenació del trànsit.

La Comissió d’Infraestructures, Aigua i Medi Ambient de la Diputació d’Alacant va aprovar a finals de 2014 una ajuda a Pego per valor de 31.094 euros que té com a objectiu ordenar el trànsit en diverses zones del seu nucli urbà. Explicava la regidora d’Obres i Serveis, Elvira Ciurana, que principalment «s’estan marcant els vials d’estacionament de tota la ronda perimetral».
La delimitació de les zones d’aparcament es durà a terme a l’avinguda Blasco Ibàñez, Aquilino Barrachina Ortiz, Alcalde Fernando Alemany Ortolà, Rei Joan Carles I, carretera Dénia, carrer Benigànim, passeig de Favara, carrer Francisco Sebastián Ferrer Bañuls, passeig Les Séquies, avinguda Il·lustríssim Joan Sala, Nou d’octubre, Vall d’Ebo, Santa Bàrbara, Duanes i Patró.
Més del 50% de l’ajuda està destinada a contractar mà d’obra que ha estat seleccionada per la pròpia Diputació. L’altre percentatge de la subvenció es destina a la senyalització, vertical i horitzontal, de la zona del calvari, ja que actualment hi manca. Esta subvenció també inclou la instal·lació d’alguns postes indicatius per millorar la senyalització orientativa per dirigir el trànsit cap a d’altres poblacions. Així mateix, assenyalava Ciurana que, una vegada senyalitzades les places d’aparcament, des d’Obres i Serveis, es complementarà el treball marcant els passos de vianants, els stops i els cedisca el pas.
Informava també la regidora d’Obres i Serveis que aprofitant l’ordenació del trànsit que s’està duent a terme, s’ha optat perquè al llarg de tot el carrer Dénia els vehicles estacionen a la banda esquerre (baixant des del creuament amb les avingudes Alacant i València).

Els treballs s’estendran durant el que resta de febrer.
743 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!