Pego present a la Fira de Tots Sants de Cocentaina amb ‘Figatella’t. Ruta del figatell de Beneixama, Oliva i Pego’

Un estand conjunt per promocionar la primera ruta que connecta la costa amb l’interior de la província amb un element gastronòmic tan singular com és el figatell. L’estand serà conjunt dels ajuntaments de Beneixama, Oliva i Pego i des d’allí s’informarà de la ruta del figatell i es donarà a conèixer el producte. També hi haurà una zona de degustació.

carretera-figatellFigatella’t. Ruta del figatell Beneixama, Oliva i Pego, és l’aposta conjunta d’estos tres municipis que compartixen un producte gastronòmic ben especial i que es presentarà durant este cap de setmana a una de les fires amb més trànsit de gent de tot el territori com és la Fira de Tots Sants de Cocentaina que arriba enguany a la seua 670a edició que s’inaugura dissabte, 29 d’octubre i finalitzarà dimarts 1 de novembre, Tots Sants. Quatre dies de fira pels que es preveu que passen 400.000 visitants.

La Fira de Cocentaina té una extensió de 130.000 metres quadrats, acull al voltant de 900 expositors de tots els racons de l’Estat i enguany amplia el sector dedicat al Turisme amb presència de les tres províncies del País Valencià. Entre les noves presències a esta fira que revolucionarà durant 4 dies un poble d’11.000 habitants com és Cocentaina, la gent que visite la fira podrà trobar l’estand dels ajuntaments de Beneixama, Oliva i Pego sota el lema: Figatella’t. Ruta del figatell Beneixama, Oliva i Pego.

sabias-queEste projecte conjunt, que va nàixer farà uns dos anys sota el paraigua d’Invattur, recordava la regidora de Creama i Turisme, Rosa Maria Ferrer, ara s’engresca en la presentació oficial de la primera Ruta del Figatell que connecta la costa amb l’interior de la província d’Alacant, a la Fira de Tots Sants de Cocentaina.

L’estand de Figatella’t és conjunt i estarà situat enfront de l’estand de Costa Blanca. Allí la gent que s’hi aprope trobarà informació de la Ruta del Figatell de Beneixama, Oliva i Pego i es repartiran tríptics informatius. L’estand de Figatella’t també comptarà amb una zona de degustació on es podrà assaborir el figatell.

El primer dia de Fira, el dia de la inauguració, demà dissabte, hi estaran l’alcalde de Pego, Enrique Moll, la regidora de Cultura i Medi Ambient, Laura Castellà i la mateixa regidora de Creama, Comerç i Turisme, Rosa Maria Ferrer, a més de l’ADL i la treballadora de Creama Pego, Alicia Carbonell i Laura Serna.

La Fira de Tots Sants de 2016 incorpora millores en la il·luminació de les zones d’aparcament, més autobusos llançadora que connecten les zones d’aparcament allunyades amb l’inici de la Fira, també s’amplien les disciplines al concurs Sol a Sol i augmenta la dotació econòmica dels premis, hi haurà una nova zona de descans i una Line Party, entre d’altres novetats.
2102 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!