Pego participa en la IV Jornada Olímpics, les Olimpíades per a la gent Major

Al voltant de 25 atletes de Pego, de més de 65 anys, participaran enguany a la nova cita olímpica de la Marina Alta, este divendres 4 de maig, a Xàbia. Seran al voltant de 300 persones d’entre 65 i 90 anys arribades de Dénia, Els Poblets, El Verger, Pedreguer, Llíber, Xàbia, Ondara, Benissa i Pego, que competiran en atletisme (llançament de pilota, indiaca, cursa individual o per relleus), bàsquet i coreografia.

Divendres 4 de maig se celebra a Xàbia la IV Jornada Olímpics – Les olimpíades per a la gent major, organitzada pel Consorci Esportiu de la Marina Alta (CEMA), amb la col·laboració de les Regidories d’Esports dels ajuntaments de la Marina Alta, entre els que es troba l’Ajuntament de Pego.

Al voltant de 300 persones d’entre 65 i 90 anys, edat mínima i màxima, respectivament, per poder participar a les Olimpíades de gent gran, s’arribaran a Xàbia des de Dénia, Els Poblets, El Verger, Pedreguer, Llíber, Xàbia, Ondara , Benissa i Pego.

De Pego hi ha una representació d’unes 25 persones, la majoria dones que practiquen gimnàstica de manteniment. En l’edició anterior la representació pegolina va participar en totes les modalitats, excepte en una. Ho van fer en 80 metres marxa, 4×80 metres marxa, llançament de pilota, natació i bàsquet. L’únic que els va faltar va ser ballar. Els resultats l’any passat va ser molt bons. Enguany, des de l’Ajuntament de Pego confien que eixos resultats es mantinguen i, si pot ser, es milloren.

Enguany com a representació institucional, assistirà la regidora de Serveis Socials, Rebeca Bañuls, degut a què l’alcalde de Pego estarà de viatge a Mauthausen per a participar en els actes commemoratius de l’alliberament del camp de concentració nazi.

En la IV Jornada Olímpics – Les olimpíades per a la gent major se celebraran les proves d’atletisme com són llançament de pilota, indiaca, cursa individual o per relleus; bàsquet i coreografia.

1282 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!