El Pego CF celebra amb una nova victòria al Cervantes l’ascens a Preferent

Ho va fer dissabte passat deixant el marcador 6-1 front al Ràcing de Rafelcofer amb una graderia plena de gom a gom i amb la cantera rogeta més que emocionada després de cada gol marcat. El Pego CF va brindar amb l’afició els immillorables resultats d’esta temporada. A més, va fer ofrena a l’Ecce-Homo i va visitar l’Ajuntament per celebrar els èxits aconseguits enguany.

El Pego CF va guanyar dissabte passat el seu últim partit al Cervantes (el penúltim de lliga) per 6 gols a 1 davant el segon classificat del grup 7é de Primera Regional, el Ràcing de Rafelcofer. 15 victòries seguides. Una temporada excel·lent que van a celebrar amb l’afició rogeta que els ha recolzat d’una manera exemplar. Durant els últims minuts de partit, Ràdio Pego va poder conversar amb el president del Pego CF, Juanfran Frau Ferrer. Confessava que «ens mereixíem tindre una alegria durant una temporada i aconseguir l’ascens a Preferent, que era el que nosaltres més desitjàvem».

La temporada passada va ser dura, tant que va provocar que el primer equip del Pego CF baixara de categoria, de Preferent a Primera Regional. Reconeixia el president del club que va ser «molt difícil l’any anterior. Vam patir molt». Enguany ha estat tot el contrari. Han aconseguit guanyar 24 partits, n’han empatat 3 i n’han perdut 2. Unes xifres que es podrien qualificar «immillorables» després del patiment de la temporada anterior. En paraules de Juanfran, «ha sigut la recompensa a l’any anterior».

Ressaltava eixes «15 victòries seguides» que s’han aconseguit gràcies a tindre «un equip molt complet, molt competitiu», el que porta a que la directiva estiga «molt contenta, sobretot també per l’afició i el camp sempre ple». La qualificava com una «afició de 10» i explicava que «en cap camp de regional hi havia una afició com la rogeta, que ha sigut exemplar». Manifestava que esta «ens ha acompanyat sempre, en els bons moments i en els dolents. Sempre ha estat ahí». També apuntava que per a la cantera rogeta, esta temporada provoca «més il·lusió per als xiquets», és com un espill per a ells, el que implica que done més gust treballar.

També destacava la tria de l’entrenador, Lauro Techeira, que es troba un equip amb una mentalitat «perdedora», «amb un equip pràcticament desfet i aconseguix que l’equip canvie la mentalitat i que s’ho crega», el que portava a afirmar al president del Pego CF que «ha fet la faena molt ben feta, Lauro» perquè «ha aconseguit que els jugadors es cregueren el que podien fer».

Les claus que han fet possible esta trajectòria han estat, segons Juanfran Frau, «treballar dia a dia, sense creure’ns el que se’ns esperava. El treball. Confiar en nosaltres, quan ningú confiava. I hem aconseguit el que tenim».

Ja mirant el futur, des de fa més d’una setmana la directiva del Pego CF ha començat a treballant per a dissenyar la nova temporada.

 

1964 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!