Pego ostenta la capitalitat de Creama

Ahir, el municipi va acollir la primera de les Juntes Generals que el Consorci per a la Recuperació Econòmica i de l’Activitat de la Marina Alta celebrarà durant el nou curs. En ella els responsables polítics dels pobles que pertanyen a Creama es van reunir amb representants del SERVEF i del SEPE per a donar un pas més en l’impuls de les polítiques d’ocupació comarcal.
Pego ostenta de ‘facte’ la capitalitat de Creama. Això suposa que durant este curs les Juntes Generals se celebraran al nostre municipi. La primera d’elles va tindre lloc ahir mateix al saló de plenaris de l’Ajuntament de Pego. A ella van acudir, els responsables polítics dels municipis pertanyents al Consorci per a la Recuperació Econòmica i de l’Activitat de la Marina Alta, representants del SERVEF i del SEPE.

La primera vegada que Pego va ostentar la capitalitat del Consorci comarcal va estar l’any 2004, moment en què es va reincorporar a CREAMA. La capitalitat de Creama és itinerant, ostentar-la significa que les Juntes Generals del consorci (2 per curs) se celebren en el municipi que és capital.

La sessió va estar presidida pel diputat de foment, Alejandro Morant Climent, President del Consorci i, en la mateixa, també es va comptar amb la presència del Director Territorial de SERVEF, Rafael Muñoz, representants de la Conselleria d’Ocupació i del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SERVEF). Així mateix van assistir dels alcaldes de Pego, Teulada-Moraira i Pedreguer, a més dels regidors delegats dels municipis que conformen CREAMA.
Esta reunió s’emmarca dins de les sessions ordinàries que celebra el consorci per a prendre acords que afecten el seu funcionament, i s’han tractat assumptes relatius a la situació econòmica del Consorci, que s’ha adherit al Pla de Pagaments a Proveïdors, i ha sol•licitat a la Generalitat Valenciana el reconeixement del deute que manté amb el mateix.

S’espera que, en un termini raonable, es recupere l’estabilitat econòmica, i es continue avançant en la gestió dels nous projectes d’ocupació, ja que en els últims mesos s’ha concorregut a diferents convocatòries de projectes dels quals s’ha donat complit compte als membres de la Junta General del CREAMA.


576 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!