Pego inicia la marxa enrere per a les Falles 2016

Este dissabte té lloc la primera presentació de les tres que es viuen a Pego. La Falla Plaça i Natzarè exaltarà les seues falleres majors, Alba Sendra Gonzàlez i Lydia Mas i Seresola, a partir de les 18h., al teatre municipal.
Encara no hem acabat febrer, en una setmana de fred, Pego dóna la benvinguda a la primera presentació fallera, de les tres que hi viurà la població. Este dissabte els carrers del municipi recuperaran les melodies que ens transporten als quatre dies previs al 19 de març. Les perruqueries tornaran a fer monyos i els colors dels vestits fallers tornaran a veure’s i, a l’interior del teatre municipal, l’emoció es podrà palpar, sobretot al voltant de les falleres majors de la Falla Plaça i Natzarè, Alba Sendra Gonzàlez i Lydia Mas i Seresola.
Elles dos molt abans de les 6 de la vesprada estaran traginant per no deixar-se cap detall de la indumentària i lluir radiants. Però la resta de la comissió estarà ultimant els últims retocs de la presentació que les lloarà i les farà sentir-se ben, ben especials. I, a partir de les 6, al teatre municipal, tot esdevindrà realitat. I Pego, junt amb la Falla Plaça i Natzarè, estarà un pas més aprop de la primavera i, amb ella, de les Falles.
575 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!