Pego inaugurarà la piscina el pròxim 9 d’octubre

La gestió serà privada per a avançar la seua obertura. El recinte tenia multiples irregularitats que han retardat la seua posada en funcionament L’alcalde de Pego, Carmelo Ortolà, va anunciar ahir que la piscina coberta del municipi obrirà les seues portes el pròxim 9 d’octubre. Les bases per a accedir a la gestió de la piscina es van aprovar en el plenari ordinari del pasat dijous. No obstant, aleshores no hi havia una data fixa per a inaugurar el recinte. En la sessió, tan l’alcalde del PP com el regidor d’esports Rafael Moll i el de Festes, el nacionalista Pau Folqués van criticar l’actuació de l’ex alcalde Carlos Pascual i el van responsabilitzar dels problemas que arrosega el recinte. Segons el primer edil, «encara que l’anterior govern municipal va construir el recinte, hem treballat molt dur des d’esta legislatura per a poder acabar-ho, perquè no s’havien construït ni les escales d’accés tan sols, així com per a pagar-ho, ja que els Independents no van abonar ni un euro del seu cost». A açò se li ha d’afegir que la piscina coberta es va construir en terreny rústic i sense cap tipus de permís, «pel que hem estat lluitant tres anys amb la conselleria per a legalitzar una construcció il•legal, ja que qualsevol tipus d’infraestructura ha de construir-se en sòl urbà o dotacional, mai en rústic com es va fer ací i en terrenys particulars, en els que els amos ni tan sols sabien res», va apuntar ahir Ortolà.

D’altra banda, l’ajuntament ha optat per la gestió privada de la piscina per a evitar més retards en la seua obertura. Ahir es van remetre a la diputació per a la seua publicació, les bases que regiran el concurs d’explotació i gestió de la piscina coberta.

El regidor d’Esports, Rafael Moll, va recordar ahir que «una vegada inaugurada la piscina, s’obrirà el període de matriculació per a tots aquells que la vullguen usar».
354 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!