Pego i les Valls als mitjans de comunicació aragonesos

El Patronat Provincial de Turisme de la Costa Blanca, en el seu programa de promoció turística de la província, va organitzar el dimarts 8 d’abril un fam-trip per Pego i les Valls, és a dir, un viatge de familiarització per a donar a conèixer la zona a uns periodistes especialitzat en turisme d’Aragó. El Patronat Provincial de Turisme de la Costa Blanca, en el seu programa de promoció turística de la província, va organitzar el dimarts 8 d’abril un ‘fam-trip’ per Pego i les Valls. S’entén per ‘fam-trip’ un viatge de familiarització per a donar a conèixer la zona a uns periodistes especialitzats en turisme, que en aquest cas provenien d’Aragó en representació dels mitjans de comunicació com Aragón Televisión, el diari l’Heraldo de Aragón i de la revista Sabor de Aragón.

La primera visita que van realitzar va al parc natural de la Marjal Pego-Oliva, on es van entrevistar amb Vicent Dominguis, qui els va explicar el procés del cultiu de l’arròs.

El recorregut va continuar per La cova del Rull i la nevera d’Alcalà. La cova va sorprendre als periodistes perquè no s’esperaven trobar esta meravella amb singulars formes d’estalactites i estalagmites en una vall com la d’Ebo. En quant a la nevera, els va cridar l’atenció el fet de trobar construccions d’aquest tipus en paratges tan propers a la mar.

Durant l’itinerari escollit per conèixer Pego i Les Valls, la televisió autonòmica d’Aragó va gravar un reportatge amb explicacions de tot el que van vore.

D’altra banda la revista “Sabor de Aragón” va eixir al carrer l’any 2002 i, és distribuïda l’últim dijous de cada mes amb “Heraldo de Aragón”. Aquest suplement posa a disposició dels lectors temes sempre vinculats a la gastronomia. A més d’oferir totes les notícies d’actualitat, acull en les seues pàgines els aliments de temporada, els tastos i recomanacions, els productors, la història, els restaurants, les receptes i els posa a disposició dels lectors amb un llenguatge periodístic amb l’objectiu d’augmentar la cultura gastronòmica. És per això que es van interessar per l’arròs ecològic, el cultiu de la cirera i la producció d’oli de la zona.

405 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!