Pego i les Valls a ‘Levante TV’

El passat divendres 21 Pego i les Valls va estar present a la nova televisió ‘Levante TV’ que es veu a València, així com a l’Horta Nord i l’Horta Sud, a través de la TDT. El passat divendres 21 el documental de Pego i les Valls, on es ressalten els valors ecològics i etnològics d’aquesta zona, va estar present a la nova televisió ‘Levante TV’.

Aquest documental mostra el canvi del paisatge de la primavera a l’hivern, com transcorre la vida de la fauna salvatge, i les faenes agrícoles típiques de cada estació. Així, es parla del cultiu de l’arròs, les taronges, les cireres, les olives i altres. Per tant, durant 30 minuts Pego i les Valls va ser protagonista a la TDT.

L’objectiu d’aquesta emissió és fomentar el turisme rural als municipis pertanyents a aquesta àrea geogràfica i difondre entre els televidents les nostres tradicions i costums.

Aquesta emissió gratuïta ha sigut gràcies a les tasques que s’estan realitzant per a difondre Pego i les Valls com a destí turístic. El DVD està disponible des de fa uns mesos a l’oficina de turisme de Pego a un preu de 7 €.

En quan a la web turística de Pego i les Valls, podem destacar que les visites han augmentat des del mes de juny, que van ser 1.114, i del que portem de mes de novembre ja en són 2.524.

A la web www.pegoilesvalls.es es poden informar sobre els atractius turístics, festes, senderisme i altres temes d’interès.

686 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!