Pego diu stop a la violència masclista

L’ajuntament de Pego es va adherir en el seu moment al Pacte d’Estat contra la Violència de gènere. És per això que cada any rep una subvenció amb la qual la Regidoria d’Igualtat posa en marxa diferents accions per tal de contribuir a l’eradicació d’aquesta xacra.

Si l’any passat es va fer una campanya de conscienciació de cara a les festes, amb unes bosses de tela i uns cartells en què es difonia el missatge del «no és no», enguany, segons ha explicat la regidora d’Igualtat, Merche Bolta, s’ha fet unes senyals i unes mascaretes amb funda per a guardar-les.

Les senyals mostren el missatge «Stop a la violència masclista» i han estat instal·lades a diferents places i parcs del municipi. Amb aquesta iniciativa es pretén donar visibilització a la problemàtica. A més, la regidoria ha fet unes màscares de protecció contra el coronavirus i també preveu pintar unes escales a l’edifici consistorial. L’ajuda que ha rebut l’Ajuntament i amb la qual està duent a terme les accions, és de 2.475 euros.
848 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!