Pego destina uns altres 81.833,49 euros a inversions

A través d’una tercera modificació de crèdits per suplements de crèdits i crèdits extraordinaris al pressupost de 2013. El finançament ve de diners afectats i de la productivitat, hores extres i gratificacions que no han percebut els treballadors i treballadores de l’Ajuntament de Pego en 2013.

L’Ajuntament de Pego dijous passat va fer ús, una vegada més, del finançament afectat per a poder destinar diners en inversions per al municipi. Per a fer-ho va aprovar la tercera modificació de crèdit per suplement de crèdits i crèdits extraordinaris mitjançant transferències de crèdits entre aplicacions de despeses, canviant, entre d’altres una operació de crèdit que es va signar en el Banc Santander Central Hispano per a la instal•lació elèctrica de la residència per import de 31.631,25 euros.

Este canvi estarà durant 15 dies a informació pública. Si no es presentara cap al•legació s’aprovarà automàticament.

El total de la modificació és de 81.833,49 euros. Per tant, l’operació de crèdit anomenada tan sols és una part del total, l’altra l’explicava el regidor d’Hisenda, Carmelo Ortolà, que explicava que “es tracta de donar de baixa una quantitat de diners que venen, principalment de dos orígens”, el primer ja s’ha comentat anteriorment, el segon origen dels diners que es destinaran a inversions “ix de la productivitat laboral que no s’ha destinat a hores extres i gratificacions”.
Els 81.833,49 euros es destinaran a:

– A la compra de ràdios portàtils per a la Policia Local.

– Mobiliari per a l’oficina d’urbanisme (1.724 euros).

– Part del finançament de les Festes també ix d’esta nova partida per a inversions.

– Part dels diners també se’n van a finançar el Programa Conjunt d’Ocupació (9.750 euros).

– La resta de diners es destinen al 50% de la inversió en la millora del condicionament del camí vell d’Alcalà en el terme municipal de Pego (29.636,87 euros).

Des del Bloc-Compromís no posaven pegues a l’operació, destacant que es tracta de “transformacions per a cobrir coses i no tenim cap problema cap on es dirigixen eixos diners”, deia Conxa del Ruste.
El PP anunciava el seu vot en contra perquè, recordava Maite Ferrándiz, que “no estem d’acord en la forma en que es financien estes partides”.
Des del PSPV es confirmava el recolzament al canvi de destí dels 81.833,49 euros. Ho feia el portaveu socialista Raül Tamarit.
El punt era aprovat amb 9 vots a favor, els de l’equip de govern (3 del PSPV, 4 de Ciutadans de Pego) i 2 del Bloc-Compromís i 6 vots en contra del PP.
908 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!