Pego, capital del tir i arrossegament

Tot un èxit el 40é tir i arrossegament de Festes de Pego organitzat pel Club Esportiu Els Carreters. 160 cavalleries han participat enguany. Divendres, acaben la revisió dels participants a les 3 de la matinada amb la graderia plena. L’organització està molt satisfeta del resultat.
L’última prova que es va dur a terme al 40é tir i arrossegament de Pego va ser tir a gat. Una prova que ha recuperat el Club Esportiu Els Carreters per a celebrar els 40 anys de tir al municipi, com explicava l’expert de la prova, Vicent de Paiporta, que estava rodejat pels membres més veterans del tir, el Manyet, el tio Voro i Luis Romero.


Les proves han estat múltiples les categories que han concursat en el 40é tir i arrossegament de Pego, 8 més dos especials. L’èxit d’organització, participació i públic han estat insuperables, el que fa que l’organització de l’esdeveniment estiga més que satisfeta de la celebració del 40 aniversari del tir a Pego. Vicent d’Astàsia, així ho expressava a Ràdio Pego este matí, una vegada tot passat.“Ha sigut una cosa gran a la que han vingut més participants dels esperats”. De fet, ens explicava Vicent Astàsia que es va suspendre un tir de lliga a Alberic per vindre a Pego, a celebrar el 40 aniversari. També explicava que els esportistes van felicitar l’organització pel gran concurs, que s’ha desenvolupat sense discussions, amb serietat, una qüestió que es valora molt en estos concursos. Destacava Astàsia el companyerisme del Club i que el públic ha farcit les grades durant els tres dies de tir. “Un orgull també perquè este tir ha estat un memorial en record al Safranero i a Evaristo Miralles”.
Incidia Vicent en el gran companyerisme que s’ha donat entre els membres del Club Esportiu Els Carreters durant tot el tir. Enguany tots ells portaven una camiseta distintiva perquè els pogueren identificar millor. Assegurava que és una satisfacció que dins el món del tir i arrossegament, “Pego és la capital del tir i arrossegament de la Comunitat Valenciana”.
La participació ha estat més important de l’esperada, han arribat a participar 160 cavalleries en el 40é tir i arrossegament de Pego, que provocava que Vicent d’Astàsia no tingués paraules per a explicar l’èxit i el triomf que han tingut enguany a Pego.Divendres acabaven a les 3.30 de la matinada de passar haques i a la graderia encara quedaven un centenar llarg de persones. Durant els tres dies la sensació ha estat que la gent ha estat a gust a Pego. Vicent d’Astàsia resumia que, tant ell com tot el Club estan molt contents per l’èxit d’este concurs.


952 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!