Comencen les festes de Pego 2014

Oficialment a partir de demà dissabte, 21 de juny i fins el 29 de juny. La música i l’esport són els fils conductors de la setmana llarga de festes de Pego que pretén aglutinar, en una setmana, una agenda repleta d’activitats, tant de matí com de vesprada perquè la gent puga gaudir de tot.
Esta nit, l’Orfeó de Pego, amb el seu Concert de Festes a l’Església podríem dir que inicia les Festes de Pego 2014.
No obstant, estes comencen oficialment dissabte 21 i finalitzen diumenge 29 de juny. El regidor de Festes, quan les va presentar va explicar que en 2014 la música seria el fil conductor principal de les mateixes “perquè a Pego ens agrada la música”. De fet, dissabte 21 hi ha programats tres concerts distints al municipi. Li acompanyen els esports, que també estan ben present durant la setmana llarga de Festes.

La música està pensada per a totes les edats i gustos i, un detall important, tots els espectacles i concerts seran d’entrada lliure.

A continuació detallem les activitats de dissabte i diumenge.

DISSABTE, 21 DE JUNY:

40 anys de tir i arrossegament a Pego
El Club de Carreters afronten amb moltes ganes i, amb energies renovades, este aniversari. Ho demostraran en el 40 concurs de Tir i Arrossegament ‘Vila de Pego’ que tindrà lloc el divendres 20, dissabte 21 i diumenge 22 de juny de 2014, al Camp de Tir del Camí de Sant Antoni.
8 categories amb premis en metàl•lic i trofeu per als tres primers classificats. A més, una prova de 4 cavalleries amb un pes mínim de 1.600 kg i mínim 5 carros, també amb premis per als tres primers classificats de 400, 300 i 200 euros i trofeu. Com a regal final: una prova especial, 40 aniversari del tir de Pego: tir a gat amb dos categories, de 0 a 350 quilos, amb un premi de 200 euros i de 351 quilos al límit, amb un premi de 300€.

Els carreters pegolins recorden, en este 40 aniversari, Eduardo (El safranero) i Evaristo Miralles.
Torneig de futbol de Fira i Festes, categories infantil i cadet. Des de les 9,30 del matí, el camp Cervantes viurà una intensa jornada futbolística amb els equips de l’Elx, el Vila-Real i el Pego. Equips de luxe per a dir adéu a la temporada.

La directiva del futbol base del Pego CF recorda que col•labora amb el banc d’aliments i que espera la solidaritat de l’afició.
Sota l’ombra dels plataners del Passeig Cervantes, ‘Botifarra a banda’. Pep Gimeno ‘Botifarra’ acompanyat per la banda de l’Agrupació Musical de Pego faran les delícies de l’exigent públic pegolí. A les 8 de la vesprada, al Passeig Cervantes, prent-te una fantàstica ‘Bofirra a banda’.
A la càbila de La Gamba, concert de presentació de la marxa mora “Pepe el Pío: un moro de La Gamba”, a les 21h.
A partir de les 11 de la nit… tremola!! Amb el Concert de Festes de Pego 2014!!!

La regidoria de Festes de l’Ajuntament de Pego et convida a viure una nit per a no oblidar, al recinte multiactivitats La Trilladora, amb els grups:

Oques grasses
El diluvi
Pirat’s Sound Sistema
i… el plat fort!! La presentació de ‘La polseguera’, el nou disc de la formació pegolina més internacional, La Gossa Sorda!!!

DIUMENGE, 22 DE JUNY:

Festes en honor a Sant Cristòfol 2014

A primera hora, a les 8,30h., despertà de clàxons en passar els vehicles pels carrers per on passarà la desfilada.

A les 11h., missa en honor a Sant Cristòfol a l’església de l’Assumpció i, acte seguit, desfilada de vehicles. Estaran concentrats al Passeig Michel i desfilaran per l’Avinguda de Fontilles, C/ Sant Rafel, Sant Carles, Sant Marc, Sant Joan, Pere Sala, Passeig Cervantes i, finalitza en l’encreuament entre el C/ Sant Agustí i el C/Llavador, on es beneïran tots els vehicles participants.
Diumenge, 22 de juny, a les 10.30 de la nit, les Festes de Pego t’oferixen un espectacle de varietés.

Al poliesportiu Cervantes, junts: el mag Flash Back, les actuacions del ballet Fusion Dance i l’humor de Jaimito Borromeo. A més, la veu de Paco Arrojo i, com a presentador i fil conductor… l’humor rural del Tio Blas.
840 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!