Pego aconseguix tres medalles als Mini Jocs

Però sobretot, ressalta el regidor d’Esports, Raül Tamarit, Pego “va donar un bon nivell” de competició. Més de 1.500 esportistes es van donar cita a Dénia este cap de setmana per a participar en la X edició dels Mini Jocs.
El Mini Jocs de la Marina Alta arribaven a la seua X edició, als 20 anys de vida, reunint de nou milers de xiquets i xiquetes de tota la comarca per a compartir un intensíssim cap de setmana esportiu. Més de 1.500 esportistes van competir i compartir aficions. Un any més, la representació pegolina, amb més d’un centenar d’esportistes infantils, va superar les expectatives inicials, donant en totes les competicions “un bon nivell”. Ho confirmava el regidor d’Esports, Raül Tamarit, qui va estar seguint els Mini Jocs de principi a fi.
Tres medalles i moltes modalitats esportives arribant a semifinals, és el resultat d’aquesta X edició dels Mini Jocs: En atletisme, Amanda aconseguia la medalla de bronze. En natació, Carles la medalla de plata. En handbol, també pujaven al pòdium per a recollir medalla de plata. El bàsquet masculí, quedava quart. L’equip de futbol, segon de grup. En tennis, Saïd es quedava a les portes de disputar les medalles arribant a semifinals.
L’altra cara de la moneda, un incident en un dels partits de futbol. Informava Raül Tamarit que Adriàn, va haver de ser traslladat en ambulància a l’Hospital de Dénia, després d’una col·lissió amb un contrari que li va fer perdre el sentit. Adrian va dormir a casa el mateix dissabte.

Este incident duia al regidor d’Esports a afirmar que “l’esport té coses bones i coses no tan bones”, alhora que ressaltava “el cap de setmana en què s’han pogut vore tota classe d’esports, que han fet gaudir tots els participants”.
719 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!