Pego a la II Fira de Turisme de València


La Mancomunitat de Serveis Socials i Turisme de Pego, L’Atzúvia i les Valls acudeix del 6 al 9 d’abril a la segona fira de turisme de València, després de l`èxit de l’any passat. El segell de Pego estarà dins l’estand de Turisme d’Interior habilitat per la mateixa Conselleria de Turisme.

La Mancomunitat de Serveis Socials i Turisme de Pego, L’Atzúvia i les Valls acudeix, després de l’èxit de l’any passat, a la segona edició de la Fira de Turisme de València que tindrà lloc des de demà 6 d’abril fins al diumenge 9. Per tant, la mancomunitat torna a desplaçar-se al cap i casal per a mostrar els encants que suposen Pego, L’Atzúvia i les Valls.

La presència de Pego a aquesta fira es considera important perquè el 90% dels visitants del municipi i els seus voltants arriba del mateix País Valencià. És per això que des de la Regidoria de Turisme s’aposta per aquest tipus de fires més pròximes als turistes reals recorren Pego.

L’altra proposta en vista per a la promoció turística de Pego, l’Atzúvia i les Valls és per setmana santa. A la capital de la Marina Alta se celebra ExpoDénia, la primera fira de mostres de la comarca. A l´interior d’aquesta exposició també tindran un lloc la promoció turística i Pego està allí.

La presència de la Mancomunitat de Pego, l’Atzúvia i les Valls a aquestes fires i altres que com “Alicante Calidad”, ja al mes de maig, s’emmarca en el nou programa de promoció que està duent a terme aquesta institució i que com ja hem assenyalat intenta apropar el turisme als propis valencians i valencianes.


334 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!