Òscar Ortolà finalitzà per primera vegada el Ral·li Ciutat de Gandia Trofeu Vila de Pego

La competició va establir un nou rècord en quant a la participació perquè hi van competir 80 equips arribats des de diferents localitats espanyoles, fins i tot, participaren equips de les illes Canàries.

La bona notícia per als aficionats locals és que el pilot pegolí Óscar Ortolà, junt amb el seu copilot Alejandro Pérez, aconseguiren per primera vegada aquesta prova. Es classificaren en setena posició de la classificació general final i primers del seu grup, F2000, amb el Peugeot 206.

Òscar Ortolà es mostrava molt satisfet en finalitzar la prova i agraït pel suport que l’afició local li va mostrar en tot moment.


En quant als objectius immediats de l’equip Club Motor Bèrnia, que integren Òscar Ortolà i Alejandro Pérez, el pilot ha comentat que depenen tan sols de qüestions de pressupost.


TOT UN ÈXIT

Pel que fa al Ralli Ciutat de Gandia Trofeu Vila de Pego, organitzat pel Club Automobilisme Gandia, la impressió general és que va estar tot un èxit. La prova tenia un recorregut nou, format per dos trams, el primer, Pego-la Vall d’Alcalà, i el segon, de Pego a la Vall d’Ebo. El parc d’assistències va estar al passeig del Clot, i el les eixides neutralitzades es van fer al passeig Cervantes.
Manolo Manrique, president del Club Automòbil Gandia, ens traslladà el seu resum.


En aquesta edició catorze de la prova, que és la primera puntuable del campionat de Ral·lis de la Comunitat Valenciana, ha destacat la gran participació, fet que li ha donat més espectacularitat. Van ser 80 equips, i, com a anècdota, dos d’ells formats per dones pilot i copilot a més de quasi una desena d’equips mixtes, amb pilot masculí i copilot femenina.


Respecte al futur de la competició, Manuel Manrique ha comentat que 80 equips és el tope màxim que pot assumir l’organització per ara, així que es descarta la possibilitat d’ampliar la participació. El que sembla és que es mantindrà el tram que s’ha fet enguany per primera vegada, per la carretera de la Vall d’Ebo.

Entre els competidors, es va sentir algun comentari qualificant el tram com digne d’un ral·li de Campionat d’Espanya. Manrique ens assegurà que es repetirà en les properes edicions.


Un dels principals atractius va ser que l’última passada al segon tram es va fer de nit. Els equips arribaren al passeig Cervantes al voltant de les 21 hores. Després de concentrar-hi tots els vehicles, l’organització elaborà les classificacions finals i es realitzà l’acte de lliurament de trofeus. En ell participaren el president de la Federació d’Automobilisme de la Comunitat Valenciana, Ignacio Aviñó, l’alcalde de pego, i el regidor d’Esports, Enrique Molll i Raül Tamarit, respectivament, i els regidors Laura Castellà i Ricardo Sendra.

CLASSIFICACIONS

En quant a les classificacions, en la secció de velocitat guanyà l’equip Escudería Bengala, amb Miguel Ángel García i Miguel Ángel Alonso. En segon lloc quedaren l’Automòbil Club Vinalopó, amb Fernando Garrido i Annabella Ruiz. En l’apartat de Regularitat Esport el primer sigué Paco Aznar amb el copilot Jordi Espluges. En segona posició, Roberto Mora i Manuel Palanca.
I en Regularitat -55 guanyà Darío Muguruza, amb Leandro Domingo. Segons van ser Javier Cervera i Catherine Pineda.
786 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!