Oratge del cap de setmana

Avuí temperatures màximes en ascens a l’interior i sense canvis a la costa, amb valors màxims entre 19 i 24 graus. Demà intervals de núvols al litoral i cel molt nuvolós o cobert a l’interior, on podrà caure de manera dispersa algun ruixat dèbil. El diumenge de matí tindrem cel nuvolós, amb algunes ullades de sol. Possibilitat de pluges dèbils a les zones de l’interior i del litoral nord.
Matí assolellat, amb intervals de núvols mitjans i alts, que es faran més abundants de vesprada. Temperatures màximes en ascens a l’interior i sense canvis a la costa, amb valors màxims entre 19 i 24 graus. Vent del sud-oest moderat a les zones litorals i cap al sud, i també a les zones de muntanya de l’interior, vent del llebeig fluix cap al nord.

COMUNITAT VALENCIANA DEMÀ
Intervals de núvols al litoral i cel molt nuvolós o cobert a l’interior, on podrà caure de manera dispersa algun ruixat dèbil. Temperatures mínimes en ascens i màximes semblants a les de hui. Vent de migjorn i de llebeig fluix, amb intervals de moderat al litoral sud.

Diumenge de matí tindrem cel nuvolós, amb algunes ullades de sol. Possibilitat de pluges dèbils a les zones de l’interior i del litoral nord. Les temperatures baixaran lleugerament en general. El vent bufarà fluix i variable, amb predomini de llevant i de gregal cap al litoral nord. Mentre esperem canvis a partir de dimecres, dilluns i dimarts començarem la setmana amb cel poc núvol o assolellat, el vent bufarà fluix i variable i les temperatures màximes es mantindran sense canvis, tot i que de nit les temperatures baixaran a les zones de l’interior.
656 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!