Oliva organitza una ruta pel Parc Natural de la Marjal per veure les Llàgrimes de Sant Llorenç

L’Ajuntament d’Oliva organitza una activitat per a observar la pluja d’estels, la Lluna i els anells de Saturn des de la Marjal Pego-Oliva per al pròxim cap de setmana, divendres 9 i dissabte 10 d’agost.

L’activitat consisteix en una ruta que s’iniciarà a les 19:00h des de la Font Salada fins arribar al Salinar. El recorregut és d’uns 3 kilòmetres i finalitzarà amb un sopar de pa i porta.

La ruta es durà a terme pel Parc Natural de la Marjal per on els participants podran anar descobrint les diferents pistes que hauran posat, prèviament, els organitzadors de l’activitat. En acabar la geocerca, els participants observaran de la pluja d’estels i amb el telescopi podran veure la Lluna i els anells de Saturn.

Aquesta activitat ja és la quarta vegada que se celebra però, aquesta edició presenta un canvi respecte a les anteriors. No es podrà pujar a la Muntanyeta Verda per tal de respectar el programa de reintroducció de l’Àguila Pescadora a la Marjal Pego- Oliva, ha explicat la regidora de Medi Ambient d’Oliva, Maria Josep Llorens.

Les persones interessades en participar ja poden inscriure’s al departament de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Oliva de 9:00h a 14:00h o bé telefonant al 646 067 264. Els grups poden ser de 3 a 6 persones fins arribar a un total de 20 grups. El cost de l’activitat és de 6€ per participant.

 

1896 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!