Oliva és el poble en què més puja el lloguer en el segon trimestre de 2016 amb un increment del 8,5%

L’informe trimestral sobre preus del sector immobiliari de Idealistas conclou que en el conjunt autonòmic la pujada del lloguer immobiliari és del 5,4%. Burjassot registra la major caiguda en el lloguer amb un descens del 2,2%. Xàbia és la tercera localitat on el preu per metre quadrat és més car, de 7,3 euros/m2.
Segons l’últim informe de preus de Idealistas el preu mitjà per metre quadrat en lloguer va pujar un 5,4% a la Comunitat Valenciana durant segon trimestre de l’any, fins a situar-se en els 6,1 euros. Si mirem per capitals de província, la pujada a Castelló ha sigut la més elevada, del 6,7% fins a situar-se en els 4,9 euros/m2. Alacant ha experimentat un increment del 6,3% més per arrendament, amb una mitjana de 6,4€/m2. A València l’arrendament va créixer un 0,6%, el que ha deixat el preu del metre quadrat en 6,8€.

En el conjunt de les províncies, la valenciana va incrementar els seus preus un 5,6%, fins a situar la renda d’un metre quadrat en 6,4€/m2. La província d’Alacant ha vist com els seus preus pujaven un 4,6% durant l’últim trimestre, fins a situar-se en 6 euros per metre quadrat al mes. La província de Castelló ha registrat un ascens del 6,1% en el preu de les seues vivendes de lloguer. Actualment, el preu mitjà del metre quadrat arriba als 5,1 euros mensuals.

Per municipis, la veïna localitat d’Oliva marca la pujada més important a tota l’autonomia, amb un increment del 8,5%. L’altra cara de la moneda és Burjassot que ha experimentat la major caiguda, un 2,02%. Benidorm marca el metre quadrat més exclusiu del mercat del lloguer: 7,9 euros/m2, seguit pel Campello (7,7 euros/m2) i Xàbia (7,3 euros/m2).

El preu de l’habitatge en règim de lloguer s’ha incrementat a Espanya un 5,8% durant el segon trimestre de 2016, fins a deixar el metre quadrat en 7,8 euros al mes. En taxa interanual, l’augment és del 8,5%. El preu augmenta en totes les comunitats autònomes durant els últims 3 mesos i només 6 capitals van caure de preu.
768 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!