Obrint Camí viatjarà a València per a exigir l’aplicació de la llei de dependència

Ho fa convocada per la Federació d’Associacions de Discapacitats Físics de la C.V. que organitzen aquesta manifestació per les irregularitats que s’estan donant en l’aplicació de la llei de promoció a l’autonomia personal i dependència. Es realitzarà demà dijous a les 11’30 del matí a València eixint des de la Plaça del Temple. “Tots a la mani” eixe és el crit que envia COCEMFE de la Comunitat Valenciana, la Federació d’Associacions de Discapacitats Físics a la societat general. COCEMFE a la província d’Alacant compta amb 86 associacions afiliades només. Una d’elles és Obrint Camí que ha decidit sumar-se a la manifestació que és convocada amb “motiu de les irregularitat que venen patint en l’aplicació de la Llei de Promoció de l’Autonomia Personal i Dependència.” La presidenta d’Obrint Camí, Elvira Tomàs explicava que s’acudeix perquè estan federats i com la federació els ho demana, van.” Alhora Tomàs declarava que van a exigir que “es complisca esta llei, que no es quede en l’oblit com altres” i és per això que des de la Marina Alta es desplaçaran fins a València diverses associacions.

Des de COCEMFE, el seu representant Javier Segura, explicava que “des què va nàixer la llei aquesta ha provocat, simplement, la confrontació política entre partits polítics, mereixent una falta de respecte per la seua banda aquelles persones que més mereixen l’ajuda.”

És per això que dijous, a les 11’30 des de la Plaça del Temple, on se situa Subdelegació de Govern, passant pel Palau de la Generalitat i acabant a Govern Civil, discorrerà gent que necessita l’ajuda d’algú per viure amb dignitat. Alhora també s’entregaran signatures per a recolzar l’acció.


378 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!